Csak kamu volt, hogy lassan ébredezik Schumacher

Forrás: AFP/Toshifumi Kitamura -
kamu francia újságíró Michael Schumacher fejkamera álhír
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tagadja a francia riporter, hogy Michael Schumacher fia korábban azt mondta neki, apja lassan ébredezik. Az újságíró szerint ez csak álhír.

Kacsa volt az a legutóbbi hír, miszerint Schumacher fia egy francia riporternek nyilatkozott apja állapotáról. Például arról, hogy lassan ébredezik az egykori Forma-1-es pilóta. Jean-Louis Moncet, az Auto Plus és a Canal+ újságírója és munkatársa Twitteren jelezte, hogy elég volt az álhírekből – írja a samsungsport.hu.

Forrás: AFP/Toshifumi Kitamura

"VESSÜNK VÉGET AZ ÖSSZES SPEKULÁCIÓNAK. Azt mondtam, láttam Mick Schumachert, azt nem mondtam, hol, azt nem mondtam, hogy beszéltem vele, vagy interjút készítettem vele. Tisztázva" - fakadt ki a riporter, aki állítólag korábban az Europe1 rádiónak azt is mondta, hogy Schumacher agya nem az ütés miatt, hanem a sisakkamera rögzítésének köszönhetően sérült meg.

Mindez azonban úgy tűnik, csak kitaláció volt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.