Emberek, akikkel a legnehezebb együtt élni

Forrás: Thinkstock -
idegen társasjáték hiszti A szoba együttélés reality
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenkinek vannak jó és rossz szokásai. Összeköltözéskor néhány nap után kiderülnek ezek, de persze inkább a rosszat vesszük észre először. Pláne, ha egy idegennel osztjuk meg a lakásunkat. Hazánk első reality társasjátékában ráadásul egy szobában zajlik minden.

A novemberben induló A szoba című reality társasjáték lakóinak nem lesz egyszerű dolga. Nemcsak a lakásukat kell megosztaniuk egy korábban még sosem látott idegennel, hanem egyetlen szobában kell összezárva tölteniük a napjaikat. Ha a legelviselhetetlenebb típusok kerülnek össze, ott kő kövön nem marad.

Forrás: Thinkstock

A hisztis díva
A hisztis díva mindig hangos, sok időt tölt a fürdőben, mindenen megsértődik, és ő is igyekszik a másikat minél gyakrabban megsérteni, főleg, ha a másiknak nem tetszik az ő gondosan besütött haja, a körme, a viselkedése, a hangszíne... Rosszabb napjain indokolatlanul is hiszti-tornádó söpör végig a környezetén.

A meg nem értett művész
Ő általában csendben van, de nem erőssége rendet tartani, sőt, a zoknijait mindenhol megtalálod a lakás különböző pontjain. Festeget, zenél, verset ír, persze általában pucéran, a nappali közepén, a nap bármelyik szakában.

Az okoskodó
Ő mindent megmagyaráz. Azt is, hogy Einstein rosszul írta fel a relativitás-elmélet képletét. Abba is beleköt, amibe nem tud, és addig harcol, míg végül igaza lesz.

A diszkós
Nem könnyű együtt lakni a diszkóssal sem, aki hajnal 4 előtt nem ér haza, vagy ha véletlenül igen, akkor otthon is üvölteti a zenét. Ha kikapcsolod, felháborodik, ha rászólsz, csak legyint, legfeljebb elmegy otthonról, és hangosan ér haza hajnal 4 körül.

A legyet is röptében
Ő az a srác, akivel képtelenség együtt tartózkodni öt percnél tovább egy szobában anélkül, hogy legalább háromszor ne mérne végig vagy próbálna felszedni valamelyik begyakorolt, csajozós szövegével. Visszautasítást nem tűr. A beszélgetőpartnere általában "cica", esetleg "nyuszkó" vagy "bébi". Ha másik hímnemű is tartózkodik a helyen, rögtön megfeszíti minden izmát.

Biztos, hogy te is tudsz legalább 5 olyan karaktert mondani, akit nem viselnél el 30 napig, de még 3 napig sem. A szoba című műsorban a te kezedben van a sorsuk, hiszen mindent a nézők irányítanak. Ha nem szimpatikus a játékos, kiszavazhatod, büntetheted, te döntesz mindenről a www.aszoba.hu oldalon.

Persze, ha úgy gondolod, megmutatnád, veled milyen együtt élni, az info@aszoba.hu címen még jelentkezhetsz az első interaktív társasjátékra!

Elviselhetetlen és vicces emberek összezárva – elindult A szoba castingjahttp://www.life.hu/news/20141020-a-szoba-magyarorszag-elso-interaktiv-reality-tarsasjatekanak-castingja-mar-elindult-ime-a.htmlMagyarország első interaktív, élőben közvetített reality-társasjátékára már nagyban folyik a válogatás. A Life.hu celebszomorító riportere, Katz Dávid szívatja az eddigi jelentkezőket, akik még nagy valószínűséggel nem tudják, mire vállalkoztak.News--"Gyere szobára!"Jön Magyarország első reality társasjátékahttp://www.life.hu/news/20140919-a-szoba-magyarorszag-elso-interaktiv-tarsasjateka-novemberben-indul-jelentkezz.htmlA szoba hazánk első interaktív, élőben közvetített reality társasjátéka lesz, amely novemberben indul. Az izgalmas játékban csak egy győztes lehet. Ha elmúltál 18 éves és kipróbálnád magad, jelentkezz! Íme, a részletek.News--Egy műsor, ahol te vagy a főnök!http://www.life.hu/news/20141027-a-szoba-hazank-elso-interaktiv-tarsasjateka-november-indul-te-iranyithatod-a-jatekosokat.htmlMár nem kell sokat várnunk arra, hogy elkezdődjön a társasjátékok társasjátéka, A szoba. Nézheted, szeretheted, utálhatod, büntetheted, jutalmazhatod, kiköltöztetheted a játékosokat, egyetlen gombnyomással.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.