Ők az év sportolói: Hosszú Katinka és Berki Krisztián a legjobbak között

Forrás: Facebook/Hosszú Katinka -
úszás tornász Hosszú Katinka Shane Tusup Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián tornászt és Hosszú Katinka úszót, a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatát, Storcz Botond kajak-kenu szövetségi kapitányt, valamint Shane Tusup úszóedzőt választották az év legjobbjának a Magyar Sportújságírók Szövetségének  57. alkalommal kiírt szavazásán.

Hosszú Katinka, aki nemrég az év női úszója is lett, a Facebookon is megosztotta örömét. "El sem hiszem! Shane (Katinka férje - a szerk!) az év edzője, én pedig az év női sportolója! Köszönjük!!!"

Forrás: Hosszú Katinka/Facebook

Berki Krisztián pedig ezt írta ki a közösségi oldalra: "Sikerült!!! Újra nálam a serleg!!! Köszönöm mindenkinek a bizalmat ès a szurkolást!!!" A trófeát pedig szemmel láthatóan tündéri kislánya is megcsodálta.

Forrás: Facebook/Berki Krisztián

Az MSÚSZ újra díjazta a legjobb fogyatékkal élő sportolókat: a férfiaknál Rozbora András, a nőknél Szabó Nikolett cselgáncsozó, a csapatoknál a Csonka András, Zborai Gyula asztalitenisz-csapat, a szövetségi kapitányoknál Dobi Zoltán, az edzőknél pedig Pruzsina István végzett az élen - tudósít az MTI.

Hosszú Katinka lett az Év Úszónője!http://www.life.hu/news/20141201-hosszu-katinka-az-ev-uszoja-a-sportag-szovetsegenek-dontese-a-fina-szerint.htmlHosszú Katinkát választotta az év legjobb női úszójának a nemzetközi úszósport szövetség, a FINA.NewsOrigoHosszú Katinka ismét tarolthttp://www.life.hu/news/20140519-hosszu-katinka-uszono-6-aranyermet-szerzett-a-egyesult-allamokbeli-charlotte-ban-zajlo-uszo-grand.htmlKétszáz vegyesen és kétszáz háton is győzelmet aratva, hat aranyéremmel zárta vasárnap Hosszú Katinka az egyesült államokbeli Charlotte-ban zajló úszó grand prix viadalt.NewsJól gazdálkodik Hosszú Katinka a megkeresett milliókkalhttp://www.life.hu/bulvar/20140915-hosszu-katinka-vilag-es-europa-bajnok-uszono-a-megkeresett-milliokkal-amiket-a-versenyeken-nyer-jol.htmlA világ- és Európa-bajnok úszónő üzletasszonynak sem utolsó. A versenyeken bezsebelt milliókat okosan félreteszi és egy ruhamárkát is piacra dobott.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.