Cukiság a köbön: Az újév hajnalán jött világra 2015 első hazai lámája

Forrás: MTI/Komka Péter -
Születés Gyöngyös láma állatkert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Gyöngyösi Állatkertben január elsején született egy nőstény láma. Hurrá!

Jól indult az újév a Gyöngyösi Állatkertben, ahol január elsején a kora hajnali órákban egy kis láma jött világra. A nőstény állat a Szilvi nevet kapta. Így fest háromnaposan:

Forrás: MTI/Komka Péter

Ha teheted, látogasd meg Szilvit, a láma lánykát!

Tudod-e, mi lett az év madara?

A Magyar Madártani Egyesület idén is megválasztotta az év madarát. Kiderült az is, mi lett az év hala. Ha kíváncsi vagy az eredményekre, kattints IDE!

Eláruljuk, hol tudod leadni a használt karácsonyfákat az ünnepek utánhttp://www.life.hu/news/20150105-a-fenyofakat-az-unnepek-utan-ezeken-a-gyujtopontokon-tudod-leadni.htmlKarácsony után a vágott fenyőket ezekre a gyűjtőhelyekre tudod leadni.NewsOrigoSzerdán ismét támad a brutál hideghttp://www.life.hu/news/20150105-ismet-lehules-jon-szerdan-minusz-17-fok-is-lehet-kozben-egyre-tobb-helyen-havazik.htmlIsmét lehűlésre kell számítani a következő napokban. Szerdán lesz a leghidegebb. Előtte még havazást is jósolnak. Győrött például már szakad a hó.News--Ez ám a sikertörténet! 20 kilót fogyott a duci tacskó!http://www.life.hu/news/20150104-20-kilot-fogyott-a-duci-tacsko.htmlNem csak mi érezzük úgy, hogy szinte új életet kezdtünk egy nagyobb fogyás után - a kutyusok is hasonlóképp lehetnek ezzel!News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.