Megjelent A szürke ötven árnyalatának legújabb szexis dala

zene Szürke 50 dal erotikus regény Christian Grey A szürke ötven árnyalata Ellie Goulding szám filmadaptáció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fél világ tűkön ülve várja, hogy végre mozikba kerüljön az egyik legnagyobb példányszámban eladott erotikus regény filmváltozata. Hogy addig is legyen mit hallgatni, mutatjuk Anastasia Steele és Christian Grey történetéhez írt legújabb melódiát.

Ellie Goulding neve és jellegzetes hangja jegyzi A szürke ötven árnyalata legújabb számát, amely a sokat mondó Love Me Like You Do címet viseli.

Forrás: AFP/Kevin Winter

A fiatal énekesnő, aki nyíltan vállalta mentális betegségét, szerda reggel jelentette meg oldalán a dalt, amely miatt csak még jobban várjuk az erotikus filmadaptáció Valentin-napi megjelenését.

Hogy addig se unatkozzanak a rajongók, A szürke ötven árnyalata készítői már tavaly nyilvánosságra hozták a mozifilm két új előzetesét: az első verziót ITT, a második, hosszabb változatot pedig ITT nézheted meg. Ellie Goulding dalát pedig alább hallgathatod meg:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.