Lövöldözés volt Chris Brown koncertjén – 5 ember sérült meg

Forrás: AFP/Bryan Bedder -
lövöldözés rendőrség Chris Brown lövés sérülés koncert kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öt lövés dördült el az énekes San Joséban adott koncertjén. Egyelőre nem tudni, ki, miért és kire célzott.

Pánik tört ki Chris Brown koncertjén. Az énekes San José egyik szórakozóhelyén lépett fel még szombat este, amikor a TMZ információi szerint 1 óra 20 perc körül öt lövés dördült el.

Forrás: AFP/Bryan Bedder

Christ azonnal lerángatták testőrei a színpadról. A koncertről és a lövésekről készült videót alább nézheted meg:

A San Jose-i rendőrség szerint 5 ember sérült meg, állapotuk stabil – írja a BBC. 4 embert kórházba kellett szállítani, akikhez később még egy sérült csatlakozott. A hatóság egyelőre vizsgálja az esetet, több embert is letartóztattak, ám még nincsenek információk arról, ki, miért és pontosan kire támadott.

Chris Brown később Twitteren tudósított rajongóinak arról, hogy jól van. A poszt később lekerült. Nem ez az első olyan Chris Brown-buli, amelynek lövöldözés vetett véget: tavaly augusztusban egy Los Angeles-i partin lövöldöztek, ahol a Death Row Records igazgatója, Suge Knight életét veszítette.

Babakocsikra és édesanyákra lövöldöztek Budapestenhttp://www.life.hu/csalad/20141102-budapesten-babakocsikra-es-anyukakra-lovoldozott-valaki-airsofttal-budapesten.htmlVégre elkezdett foglalkozni a rendőrség azzal az üggyel, hogy valaki szeptember óta kisgyermekes anyukákra és babakocsikra lövöldözik a IX. kerületi Ferenc téren.CsaládThinkstockPénzzel mindent megúszott Chris Brownhttp://www.life.hu/news/20141102-chris-brown-eleget-fizetett-hogy-ne-kelljen-bortonbe-vonulnia.htmlAlaposan a zsebébe nyúlt a 25 éves zenész, Chris Brown, így nem kell börtönbe vonulnia...News--Nyolcévesen már szexelt Chris Brownhttp://www.life.hu/intim/20131007-nyolcevesen-veszitette-el-szuzesseget-chris-brown-amerikai-enekes.htmlNemcsak karrierjét kezdte fiatalon az ismert énekes. Chris Brown nemrég egy brit magazinnak vallott arról, mennyire korán veszítette el szüzességét.Intim

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.