Már van munkahelyi Facebook is, tudtad?

Forrás: Thinkstock -
applikáció munkahely kettéválasztás Facebook cég magánélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elkészült a Facebook munkahelyi verziója, néhány cég már teszteli. Ezzel különválhat a munka és a magánélet.

A Facebook a minap bejelentette, élesítették a szolgáltatást. A gyakorlatban azonban még egy kicsit várni kell a használatára, hiszen a bevezetést fokozatosan hajtják végre: először csak néhány tesztelő cég próbálhatja ki, majd a visszajelzések után mindenki számára elérhető lesz – tudta meg a hvg.hu.

Forrás: Thinkstock

A szolgáltatáshoz már – itthon még nem letölthető – iPhone-os alkalmazás is van, hamarosan az androidos is érkezik.

A Facebook at Work applikációt csak a cégek munkatársai érhetik el, személyes profilon keresztül nem. Ezzel kettéválaszthatjuk a munkánkat és a magánéletünket, szakmai és privát profilunkat.

Hogyan viselkedik egy Bika vagy épp egy Szűz csillagjegyű ember a Facebookon? Kattints IDEés kiderül!

Újabb átverés a Facebookon – ne dőlj be neki!http://www.life.hu/news/20150109-a-facebookon-ujabb-korlevel-terjed-ami-azonban-ismet-csak-egy-atveres.htmlÚjabb körlevél terjed a Facebookon, miszerint, ha a felhasználó bemásolja saját posztjába a szöveget, akkor a közösségi oldal nem használja a képeit és adatait. Ez azonban csak egy átverés.News--5 Facebook-poszt, amit senki nem hagy ki, amikor vakáción vanhttp://www.life.hu/news/20141231-5-facebook-poszt-amit-mindenki-kirak-amikor-vakacion-van.htmlÍme, 5 példa arra, miket szokott (majdnem) mindenki posztolni Facebookra, amikor vakáción van.News--Évösszegzője miatt kért bocsánatot a Facebook egy lányát gyászoló apátólhttp://www.life.hu/news/20141229-bocsanatot-kert-egy-lanyat-gyaszolo-apatol-a-facebook-evosszegzoje-miatt.htmlNemrég újabb meglepetéssel rukkolt elő a közösségi oldal: a 2014-es év legfontosabbnak és legnagyszerűbbnek ítélt eseményei azonban némelyekben fájdalmas emlékeket idézhettek fel. Akárcsak Eric Meyer esetében, akitől a Facebook közleményében kért elnézést.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.