Ez a nap sztorija: Naponta 35 km-t gyalogol a férfi munkába - Még egyszer sem hiányzott

Forrás: Twitter/ Detroit Free Press -
James Robertson gyaloglás munka Detroit közlekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 56 éves James Robertson minden nap 35 kilométert gyalogol, hogy eljuthasson a munkahelyére. Még egyszer sem hiányzott!

A detroiti Free Press újság számolt be James történetéről, akinek házától nagyjából 35 km-re található a munkahelye, a Schain Mold & Engineering. Egy évtizede már, hogy a férfi autója tönkrement, azóta minden nap gyalog teszi meg a hosszú utat, ugyanis arrafelé nincs tömegközlekedés.

Forrás: Twitter/ Detroit Free Press

Általában reggel 8-kor indul, hogy odaérjen a délután 2-től este 10-ig tartó műszakjára. Télen sincs ez másképp, Robertson hóban-fagyban is tisztességesen elgyalogol a munkahelyéig, az sem zavarja, hogy a város legveszélyesebb részein is át kell mennie. Óránként 10,55 dollárt keres, és még nem hiányzott a munkából soha.

Mióta a megható történet elkezdte bejárni az internetet, már három adománygyűjtő oldal is létrejött, hogy segítsenek összeszedni egy autó árát a férfinek. Hétfő reggelre már hatvanezer dollár jött össze, amiből nemcsak autót kaphat James, hanem egy kis plusz pénzre is szert tehet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.