Kitiltották Chris Brownt Kanadából – Elmaradnak a koncertjei

hatóság kitiltás börtön Chris Brown koncert elmaradás Rihanna bíróság Bevándorlási Hivatal Kanada
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rapper Twitteren osztotta meg a rajongóival a hírt, miszerint a kanadai hatóságok nem engedték, hogy átlépje az ország határait.

Elmaradnak Chris Brown kanadai fellépései. A rapper Twitteren közölte rajongóival, hogy az ország bevándorlási hivatalának illetékesei megakadályozták, hogy Kanadába léphessen, ezért a tervezett montreali és torontói koncertjei elmaradnak.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Az eset után próbaidőre bocsátották, ám a zenész nem bírt magával, tavaly a Los Angeles-i bíróság 131 nap börtönre ítélte, miután beismerte, hogy megszegte a bíróság által megszabott próbaidőt. AThe Huffington Post szerint pedig a bevándorlási hivatal a kanadai törvények értelmében bárki számára megtagadhatják, hogy belépjen az országba, amennyiben bármilyen bűncselekmény felmerült a neve kapcsán.

Robert Pattinson legszívesebben híres rapper lennehttp://www.life.hu/news/20140618-robert-pattinson-az-alkonyat-sztarja-rapper-lenne-regen-meg-rapper-neve-is-volt.htmlMindenkinek vannak cikis történetei tinédzser korából, nem kivételek ez alól a hírességek sem. Robert Pattinson viszont nem szégyelli a múltját, sőt, büszke rá!News--Sminkelj úgy, mint Rihanna!http://www.life.hu/trend/20150205-sminkek-rihanna-szepsegtrukkjei-igy-hasznalja-o-a-sminket.htmlSemmi kétség, Rihanna igazi kaméleon. A sminkek terén is imád minden újdonságot kipróbálni, és nem fél a merész színárnyalatoktól sem. Lesd el a trükkjeit - sminkelj úgy, mint az énekesnő!Trend--Hogy micsoda?! Túl kövérnek találja Rihanna Leonardo DiCaprióthttp://www.life.hu/intim/20150204-rihanna-tul-kovernek-tartja-leonardo-dicapriot.htmlA sztárpár egy Playboy-villában tartott partin melegedett össze egymással, állítólagos együttlétüktől pedig azóta hangos a sajtó. A jelek szerint azonban úgy tűnik, nem minden halad olyan simán kettőjük között, mint amennyire sokan gondolják.IntimOrigoPénzzel mindent megúszott Chris Brownhttp://www.life.hu/news/20141102-chris-brown-eleget-fizetett-hogy-ne-kelljen-bortonbe-vonulnia.htmlAlaposan a zsebébe nyúlt a 25 éves zenész, Chris Brown, így nem kell börtönbe vonulnia...News--Rihanna habcsóknak, Lady Gaga sellőnek öltözött - Ki volt a legszebb a 2015-ös Grammy-gálán?http://www.life.hu/trend/20150209-sztarok-es-ruhaik-a-2015-os-grammy-gala-voros-szonyegen.htmlMár napokkal ezelőtt találgattunk, vajon villant-e idén Rihanna, botrányos szerelésben érkezik-e Lady Gaga, és hogy vajon ki lesz a legjobban öltözött sztár. Most megmutatjuk a 2015-ös Grammy-díjátadó legszebbjeit - is.Trend--Szétverte menyasszonya arcát a rapper? - Íme a családon belüli erőszak celeb módrahttp://www.life.hu/csalad/20140809-majka-zenesztarsa-curtis-bantalmazta-menyasszonyat.htmlSokkoló fotókat osztott meg magáról az ismert zenész, a rapper Curtis menyasszonya a facebookon. A lány szerint a képek azután készültek, miután egy vitának veréssel vetett véget a párja - írta a Bors. Néhány napja egy "ismeretlen" fiatal nő tárta fel fájdalmát és sebeit a közösségi oldalon. Erről a Life.hu is beszámolt. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.