Ariana Grande koncert Madonna esés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ariana Grande lába alól kicsúszott a talaj és elesett torontói koncertjén. 

Bár akkorát nem zuhant, mint Madonna, nem lehetett kellemes az apró termetű 21 éves énekesnő esése sem. Profi módjára felállt, és folytatta a Bang Bang című szám éneklését és a táncos koreográfiát is, majd rendben ment tovább a koncert.

Mit köszönhetünk Chuck Norrisnak? http://www.life.hu/news/20150309-ezeket-koszonhetjuk-chuck-norrisnak-a-walker-a-texasi-kopo-szineszenek.html A Walker, a texasi kopó szerepében megismert kőkemény Chuck Norris örökre beírta magát a köztudatba. 75. születésnapját ünnepeljük a férfinek, aki el tud számolni végtelenig, kétszer, és atombombát hatástalanítani a nyelvével. News Origo Eljött az utolsó vasárnap! Most még vásárolhatsz a hétvége mindkét napján http://www.life.hu/news/20150306-marcius-8-an-lesznek-nyitva-utoljara-vasarnap-az-uzletek.html Most vasárnap még utoljára elszaladhatsz cipőért vagy kenyérért, jövő héttől viszont a hét másik hat napjára kell korlátoznod a vásárlást. Március 15-étől vasárnaponként zárva lesz minden bolt, ami nagyobb 200 négyzetméternél és nem csak a tulajdonos vagy családtagja dolgozik benne. News -- A kajszibarackos-mákos rétes lett az Év fagylaltja http://www.life.hu/news/20150306-az-ev-fagylaltja-2015-ben-a-kajszibarackos-makos-retes-a-fekete-teas-malna-es-a-karamellas-ir-krem.html A tavalyi mézes-diós hecsedli fagylalt után a kajszibarackos-mákos rétes érdemelte ki az Év fagylaltja címet. News -- Nem gyógyszerezik a magyar McDonald's csibéit http://www.life.hu/news/20150306-a-magyarorszagi-mcdonald-s-etterem-szamara-nevelt-csirkek-nem-kapnak-gyogyszert.html A magyar McDonald's gyorsétteremlánc számára nevelt csirkék kizárólag akkor kapnak gyógyszert, ha betegek. News Thinkstock Harrison Ford repülőgép-szerencsétlenség áldozata lett http://www.life.hu/news/20150306-forgatas-kozben-egy-kis-repulovel-zuhant-le-harrison-ford.html Kaliforniában történt a szerencsétlenség, egy filmforgatás kellős közepén. News -- Havi másfél milliót fizetnek ezért a munkáért, mégsem vállalja senki http://www.life.hu/news/20150305-havi-masfel-milliot-fizetnek-a-csibeszexaloknak-az-egyesult-kiralysagban-megsem-vallalja-senki-a.html Hiába a kecsegtető fizetés, senki nem szeretne csibeszexáló lenni az Egyesült Királyságban. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.