10 év szolgálat után hagyja ott a brit hadsereget Harry herceg

Forrás: AFP/Matt Cardy -
közlemény Egyesült Királyság Károly herceg foglalkozás munka Diana hercegnő leszerelés szolgálat katona Harry herceg brit hadsereg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kensington-palota hivatalos közleménye szerint a herceg a nyár folyamán szerel le, arról azonban egyelőre nem tudni, mivel fog foglalkozni a későbbiekben.

Már februárban lehetett tudni, hogy Károly herceg és a néhai Diana hercegnő legkisebb fia, Harry hamarosan kilép a brit hadseregből - az Origo bővebben ITT írt róla akkor. A Kensington-palota azonban kedden hivatalosan is megerősítette a hírt: II. Erzsébet 30 éves unokája egy évtizednyi szolgálat után otthagyja a hadsereget és valamikor a nyár folyamán leszerel.

Forrás: AFP/Matt Cardy

Harry herceg megvillantotta a kis herceget

Volt idő, amikor Harry herceg meztelenkedéseivel és részeges bulijaival borzolta a kedélyeket - a Life.hu ITT emlékezett meg a jófiú Vilmos herceg öccsének legtöbbet emlegetett botrányairól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.