Bréking! Megtalálták a másodpilóta földi maradványait

Forrás: MTI/AP/Laurent Cipriani -
pilóta vizsgálat holttest földi maradvány DNS áldozat katasztrófa Germanwings
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyot lendíthet a Germanwings-repülőgép katasztrófa okának kiderítésében, hogy a roncsok között megtalálták a másodpilóta földi maradványait.

Az Airbus A320-as áldozatainak azonosítása folyamatosan folyik a DNS-vizsgálatok segítségével. Eddig 78 ember személyazonosságát állapították meg. A brit Telegraph beszámolója szerint a szakértők folyamatosan dolgoznak azon, hogy azonosítsák a roncsok között felfedezett 600 emberi testrészt. Köztük van a másodpilótáé, Andreas Lubitzé is, amelyet magasan a hegyoldalban találtak meg – írja az Origo.hu.

Forrás: MTI/AP/Laurent Cipriani

Ez történt eddig

A legtöbb bizonyíték arra utal, hogy Andreas Lubitz másodpilóta szándékosan vezette a földnek a Germanwings-gépet, amely 150 emberrel a fedélzetén zuhant le a francia Alpokban. Miért lett öngyilkos, és miért vitt magával sok más embert is a halálba Andreas Lubitz, a Germanwings-gép másodpilótája? Ilyen és ehhez hasonló kérdések, és az ezekre való válaszok foglalkoztatnak most mindenkit. Napról napra új információk látnak napvilágot az ügyben, amelyek csak icipici részei lehetnek az igazságnak. Talán a megtalált testrészekből még több részlet derül ki, például, hogy fogyasztott-e alkoholt vagy kábítószert a pilóta a tragédia napján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.