Justin Bieber újra beégett a színpadon

színpad baki Ariana Grande Justin Bieber ciki dalszöveg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas meglepetést akart szerezni rajongóinak Ariana Grande koncertjén Justin Bieber – kár, hogy minden rosszul sült el.

Az énekes váratlanul jelent meg a színpadon Ariana Grande Miamiban tartott koncertjén, a meglepett közönség nagy őrjöngése pedig annyira zavarba hozhatta, hogy még a dalszöveget is elfelejtette. Egyszer-egyszer megpróbált újra beszállni a dalba, de mivel ez nem igazán sikerült neki, így inkább zavarba ejtő ugrándozásba kezdett.

A dal után egyébként elnézést kért Bieber az énekesnőtől és a közönségtől is. „Nagyon rosszul érzem magam. Elfelejtettem a dalszöveget, Ariana. Már egy órája töprengtem rajta a backstage-ben. Ez tök ciki. Sajnálom." Az énekesnő a következő szavakkal biztatta Biebert: „Észre sem vettük – olyan hangosan sikoltozott mindenki!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.