Tinilányokkal kényezteti magát Kim Dzsong Un

Forrás: MTI/EPA/KCNA -
hárem Kim Dzsong Un
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az észak-koreai vezetők régre visszanyúló hagyománya a fiatal lányokból álló hárem felállítása – ezt éleszti most újra Kim Dzsong Un. 

Újra háremet szervez maga köré az észak-koreai diktátor. Mivel a háremtagok sok információt hallhatnak meg a vezetőről, sűrűn cseréli őket. Korábban már feloszlatta háremét Kim Dzsong Un, de újra szüksége lett a lányokra. Most tizenévesek csoportja fogja szótakoztatni Észak-Korea vezérét.

A háremtagok feladata

A tizenéves lányok énekkel, tánccal szórakoztatják a vezetőt. Fontos, hogy bármikor elérhetőek legyenek az ország élén álló ember számára, és feladataik közé tartozik a szex is.

Az ország minden tájáról válogatják össze a szebbnél szebb lányokat, akiknek kötelessége lesz szexuálisan is kényeztetni Kim Dzsong Unt.

Forrás: MTI/EPA/KCNA

A tizenéves lányok nagyjából egymillió forintot kapnak havonta fizetségül a szolgálataikért, míg az ország lakosainak nagyrésze éhezik és mélyszegénységben él.

Tovább gyűrűzik a Petőfi-csontváz botrány http://www.life.hu/news/20150401-petofi-csontvaza-noi-csontvaz-az-akademia-szerint.html Az MTA szerint hiába bizonygatják DNS-sel, hogy megtalálták Petőfi csontvázát, ugyanis egészen biztos, hogy női csontvázról van szó. News Origo Íme, a legsikeresebb magyar nők - mi alapján választották ki őket? Eláruljuk! http://www.life.hu/news/20150401-a-forbes-magazin-rangsorolta-magyaroszag-legsikeresebb-noit.html Idén először készült el Magyarországon is a Forbes magazin legsikeresebb nőket számba vevő listája. A magazin egyedi módszerrel válogatta ki, melyik kategóriának ki áll az élén. A hazai Forbes főszerkesztője elárulta, mi alapján kerültek ki a győztesek. News -- Patrick Sondheimer - A pilóta, aki a végsőkig próbálta megmenteni a Germanwings utasok életét http://www.life.hu/news/20150401-patrick-sondheimer-pilota-az-andreas-lubitz-miatt-szandekosan-lezuhant-germanwings-gepet-menteni.html Patrick Sondheimer volt a tragikusan lezuhant Germanwings gép kapitánya, aki az utolsó pillanatig küzdött azért, hogy a másodpilóta ne tudja megölni a gép utasait és személyzetét. News Origo Ismét összeütközött két repülőgép a dublini reptéren http://www.life.hu/news/20150401-ismet-osszeutkozott-a-ryanair-ket-repulogepe-a-dublini-repuloteren.html Szerda hajnalban két Ryanair-gép ütközött a dublini repülőtéren. A baleset körülményei kísértetiesen hasonlít a tavaly októberben történtekhez. News Thinkstock Sztrájkra készülnek Erzsébet királynő alkalmazottai http://www.life.hu/news/20150401-erzsebet-kiralyno-alkalmazottai-lazadasra-keszulnek.html II. Erzsébet angol királynő nagyjából 100 embert alkalmaz, akik nagy sztrájkra készülnek. News -- 54 éves lett a nő, aki elhallgattatta Simon Cowellt: boldog születésnapot, Susan Boyle! http://www.life.hu/news/20150401-susan-boyle-enekesno-ma-unnepli-54-szuletesnapjat.html A korábban hol munkanélküliként, hol szociális munkásként ténykedő énekesnő 48 évesen állt először a brit tehetségkutató műsor világmegváltó deszkáira, sikere és népszerűsége pedig azóta is töretlen. News --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.