Te jó ég! Hogy néz ki Britney Spears?

Forrás: Northfoto -
klipforgatás haspóló Britney Spears közreműködés Iggy Azalea tinisztár félelmetes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem hittünk a szemünkben, de a képek nem hazudnak: így néz ki manapság Britney Spears.

Egyszerűen nem is értjük, hogy mit gondolt az egykori tinisztár, amikor ebben a szettben jelent meg egy klipforgatáson. Nem ítéljük el a nagyobb pocakot, de az felfoghatatlan számunkra, hogy az énekesnő miért gondolta azt, a haspóló a megfelelő öltözet erre az alakra.

Forrás: Northfoto

Britney egyébként Iggy Azalea legújabb klipjében vállalt közreműködést. Alig várjuk, hogy ne csak fotókon, hanem mozgóképen is megcsodálhassuk Britney nagy visszatérését.

Forrás: Northfoto

Britney Spears photoshopolt testével reklámozzák a lapos has titkát

„Hihetetlen hasizmok – Mindössze egyetlen mozdulat!" – ezzel a szöveggel és Britney Spears elképesztően lapos hasával reklámozza titkát a Women's Health. A szó szerint hihetetlen fotóról itt olvashatsz.
Boldog születésnapot, Kristen Stewart!http://www.life.hu/news/20150409-kristen-stewart-szineszno-huszonot-eves-lett.htmlA színésznő 25 éves lett, így eljött az ideje, hogy összeszedjük ennek a nagyszerű negyedszázadnak a legfontosabb eseményeit.News--Parádés asztaltársaság! Eva Longoriával vacsorázott Brooklyn Beckhamhttp://www.life.hu/news/20150409-brooklyn-beckham-victoria-beckham-es-david-beckham-fia-eva-longoria-szinesznovel-vacsorazott.htmlTalán nem is furcsa, hogy celebgyerekként olyan sztárok tartoznak a Beckham fiúk baráti körébe, mint Eva Longoria. Ha már barátok, Brooklyn Beckham mindjárt vacsorázott is egyet a színésznővel.News--Amanda Seyfried stewardessnek állt http://www.life.hu/news/20150409-amanda-seyfried-legiutaskiseronek-allt-egy-los-angelesbe-tarto-gepen.htmlAmanda Seyfriedről nagyon cuki hír látott napvilágot. A színésznő egy New Yorkból Los Angelesbe tartó járaton besegített a stewardesseknek, és minden utast sütivel kínált.News--Végül is kipucolta Kim Kardashian Paris Hilton WC-jét?http://www.life.hu/news/20150409-kim-kardashian-kipucolta-paris-hilton-wcjet.htmlKim Kardashiant, mielőtt a világ egyik leghíresebb celebjévé vált volna, Paris Hilton ugráltatta a reality műsorában. Az internet pedig szereti újra és újra felkapni a popókirálynő pályájának ezt a sanyarú kezdetét.News--Ez ám a címlap! A First Lady-vel pózolt Sarah Jessica Parker és Kerry Washingtonhttp://www.life.hu/news/20150408-sarah-jessica-parker-michelle-obama-es-kerry-washington-egy-cimlapon-pozoltak.htmlHogyan került egy címlapra a két színésznő és a First Lady? Az amerikai Galmour magazin megtalálta a közös kapcsolódási pontot közöttük.News--Leütötték egy étteremben Marilyn Mansonthttp://www.life.hu/news/20150408-marilyn-manson-enekest-megpofoztak-egy-etteremben.htmlA 46 éves zenész váratlan pofont kapott egy étteremben. A történet részletei kissé még homályosak, de valószínűleg nem a sztár provokálta a verést.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.