Itt a kék-fekete, arany-fehér ruha utódja - Merre megy a macska?

Forrás: Thinkstock -
vita lépcső macska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Épp, hogy a világ túltette magát az kék-fekete vagy arany-fehér ruha vitáján, itt az újabb megosztó kérdés. Merre megy a macska? 

Azt már tudjuk, milyen színű volt a kérdéses ruhadarab, de akárhányszor nézzük meg a szóban forgó macskát, még mindig nem tudjuk eldönteni, fentről lefelé jön a lépcsőn, vagy éppen fordítva, lentről felfelé halad rajta. Az internet népe már vadul vitatkozik, szidják a lépcsőt, a macskát, egymást és az építészeket, akik a lépcsőt csinálták.

Tényleg fogalmunk sincs, merre megy az állat. Inkább döntsenek erről az olvasók!

Merre megy a macska?

Te jó ég! Hogy néz ki Britney Spears?http://www.life.hu/news/20150410-britney-spears-szornyen-nez-ki-haspoloban.htmlNem hittünk a szemünkben, de a képek nem hazudnak: így néz ki manapság Britney Spears.News--Eszenyi Enikő gyászolja barátnőjéthttp://www.life.hu/news/20150410-eszenyi-eniko-baratnojet-pap-verat-gyaszolja.htmlA Vígszínház igazgatója, Eszenyi Enikő barátnőjét, Pap Verát gyászolja. „Vera lehetett volna bohóc és artista is, bármit meg tudott csinálni” - mondta róla szomorúan Eszenyi. NewsMTIHétvégén még tavasz, hétfőre már tél? - Hidegfront jön a napos hétvége utánhttp://www.life.hu/news/20150410-hetvege-utan-hidegfront-lesz.htmlIgazi tavaszi idő vár ránk a hétvégén, 20-21 fokos hőmérséklettel, de hétfőn hidegfront rondíthat bele a tavaszi napsütésbe. NewsThinkstockJennifer Lopez mélyenszántó dekoltázsának köszönhetjük a Google képkereső funkciójáthttp://www.life.hu/news/20150409-jennifer-lopez-zold-versace-ruhajanak-koszonhetjuk-a-google-kepkereso-funkciojat.htmlKi gondolta volna, hogy a világ egyik legjobb funkcióját az amerikai énekesnő szexi Versace-ruhája ihlette?News--Parádés asztaltársaság! Eva Longoriával vacsorázott Brooklyn Beckhamhttp://www.life.hu/news/20150409-brooklyn-beckham-victoria-beckham-es-david-beckham-fia-eva-longoria-szinesznovel-vacsorazott.htmlTalán nem is furcsa, hogy celebgyerekként olyan sztárok tartoznak a Beckham fiúk baráti körébe, mint Eva Longoria. Ha már barátok, Brooklyn Beckham mindjárt vacsorázott is egyet a színésznővel.News--Kalória, tanulás, lábak - Mit jelentenek igazából ezek a szavak? http://www.life.hu/news/20150409-vicces-jelentesek-szavak.htmlMinden szónak van legalább egy jelentése, de van, hogy ezzel nem is pontosan azt fejezzük ki, amit eredetileg mondani szeretnénk. Íme, néhány vicces megoldás! NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.