Cserbenhagyásos gázolás - Elütötték az olimpikont

Forrás: MTI -
gázolás Benkő Barbara olimpikon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elgázolta, majd cserbenhagyta Benkő Barbarát, a 25 éves mountain bike versenyzőt egy autós a 10-es úton. 

A londoni olimpián is résztvevő sportolónőt leszorította egy autós, mikor edzés közben Piliscsabára ért biciklivel.

Forrás: MTI

"Az autó elsodort, én meg előre szaltóztam. Az volt a szerencsém, hogy a régi dzsudo edzéseknek hála ösztönösen estem és így sokat mentettem. A kerékpárom is megsérült természetesen, de az nem érdekel. A balesetet okozó sofőr kiszállt, miután a mellette ülő gyereke üvölteni kezdett, de azt mondta: 'Ja, látom jól vagy', majd továbbhajtott" - mondta el a sportoló a Bikemag magazinnak.

"Eszébe sem jutott senkinek megállni. Amikor meg felálltam még egy rendőr is továbbment, de annyira sírtam, hogy már megállítani sem tudtam. Igazából iszonyú nagy szerencsém van, arra gondoltam, hogy meg is halhattam volna és nagyon nagy mázlim volt" - tette hozzá.

Barbara szerencsére súlyos sérülések nélkül megúszta a balesetet, de egyelőre még nem tudni, mikor folytathatja a felkészülést. Vállában fájdalmai vannak, oldalát lezúzta.

Tom Hanks optikusnál járt Budapestenhttp://www.life.hu/news/20150416-tom-hanks-budapesten-optikusnal-volt.htmlSzerda délben a világsztár néhány percre bement egy Ráday utcai optikába, majd elviharzott. Néhány rajongónak sikerült elcsípnie. News--Jennifer Lopez hevesen politizál! Még azt is elárulta, kire fog szavazni http://www.life.hu/news/20150416-jennifer-lopez-hillary-clintonra-szavaz-az-elnokvalasztason.htmlEljött az első női elnök ideje az Egyesült Államokban - jelentette ki Jennifer Lopez, aki Hillary Clintont támogatja. News--Megdőlt a melegrekord!http://www.life.hu/news/20150416-megdolt-a-melegrekord-1.htmlAz év eddigi legmelegebb napja volt csütörtökön. Volt olyan város, ahol majdnem 30 fokot mutatott a hőmérő. NewsThinkstockVészhelyzet! Lehet, hogy az ebola a szomszédban vanhttp://www.life.hu/news/20150416-szloveniaban-ebolas-beteget-kezelnek.htmlSzerdán szállítottak kórházba egy szlovén állampolgárt ebolagyanús tünetekkel. A beteg nemrég tért haza Afrikából. News--Meghalt az eltűnt magyar zongoristahttp://www.life.hu/news/20150416-meghalt-az-ausztriaban-eltunt-magyar-zongorista-makka-tamas.htmlMakka Tamásnak néhány hete veszett nyoma. Magyarországra akart hazatérni külföldről, ahová tolmácsolni ment. NewsOrigoTizenhatmillió forintot kell fizetniük Marian Cozma gyilkosainakhttp://www.life.hu/news/20150415-marian-cozma-gyilkosainak-tizenhatmilliot-kell-fizetni.htmlMarian Cozmát, az MKB Veszprém és a román kézilabda-válogatott játékosát 2009-ben szúrták halálra. A gyilkosoknak tizenhatmillió forintot kell fizetniük Marian családjának.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.