Kedden áll bíróság elé az AC/DC halálos fenyegetéssel és drogbirtoklással vádolt dobosa - Hét év sza

Forrás: www.acdc.com -
Phil Rudd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedden áll bíróság elé Új-Zélandon Phil Rudd, az AC/DC halálos fenyegetéssel és drogbirtoklással vádolt dobosa - jelentette be pénteken Craig Tuck, a zenész ügyvédje, aki szerint várhatóan egynapos lesz a tárgyalás.

November 6-án tartóztatták le a dobost tengerre néző, fényűző házában kettős gyilkosságra való fejbujtás gyanújával. Azzal vádolták, hogy megkísérelt bérgyilkost fogadni két ember megölésére.
Óvadék ellenében akkor szabadon bocsátották, és az ügyészség ezt a vádat később bizonyítékok hiányára hivatkozva ejtette. A halálos fenyegetés és a kábítószer-birtoklás vádjait azonban fenntartották.

Forrás: www.acdc.com

Az ügyészség szerint a zenész 2014 szeptemberében felhívott egy kisiparost, aki korábban dolgozott neki, és halállal fenyegette meg őt és a lányát. Ez a fenyegetés állítólag egy más emberrel folytatott telefonbeszélgetésben is elhangzott. Ezen kívül egy novemberi házkutatás során 0,71 gramm szintetikus drogot és 130 gramm kannabiszt találtak nála.

Rudd tagad minden vádat. Egy decemberi interjúban azt mondta, hogy vissza akarja kapni az állását és jó hírét. Az 60 éves ausztrál rockzenészt hét év szabadságvesztésre is ítélhetik, ha bűnösnek találják.
A Young-testvérek, Malcolm és Angus által 1973-ban alapított ausztrál zenekar több mint 200 millió lemezt és CD-t adott el, leghíresebb számaik közé tartozik a Highway to Hell és a Let There Be Rock.

A történtekről bővebben azz Origo zenei rovatában a Quarton olvashatsz .

Durva! Az ágyába fektette házi malacát egy kínai nő http://www.life.hu/news/20150417-az-agyaba-fektette-hazi-malacat-egy-kinai-no-a-ferje-nem-feltekeny.html A különleges háziállat tényleg cuki, de azért túlzásokba nem kellene esnie a kínai állatbarát hölgynek. News -- Így nézett ki 18 évesen a dús idomú Amber Rose http://www.life.hu/news/20150417-amber-rose-instagram-oldalara-posztolta-ki-hogyan-festett-18-esztendosen.html A kerekded Amber, aki legutóbb egy leszbicsókkal borzolta a kedélyeket, most egy tinédzserkori képet osztott meg közösségi oldalán. News Origo Döbbenetes! A férfi Istennek képzelte magát és megerőszakolt egy fát http://www.life.hu/news/20150417-megtamadott-egy-rendort-es-megeroszakolt-egy-fat-a-drogos-ferfi.html Drog hatása alatt művelt nagyon furcsa dolgokat a 41 éves floridai férfi, Kenneth Julien. News Thinkstock Van élet a Szex és New York után! Sarah Jessica Parker új sorozatban tér vissza http://www.life.hu/news/20150417-sarah-jessica-parker-szineszno-uj-sorozatban-ter-vissza.html A színésznő új sorozatban tér vissza! Örvendetes, hogy a Szex és New York után, amiről már minden bőrt lehúztak, új szerepben adnak lehetőséget a hírességnek. News -- Kanye West és Kim Kardashian a világ 100 legbefolyásosabb emberei között http://www.life.hu/news/20150417-kanye-west-es-kim-kardashian-a-vilag-legbefolyasosabb-emberei-koze-kerultek-a-times-magazin-listajan.html A Times magazin idén is összeállította a világ legbefolyásosabbjainak listáját, amelyen a rapper és valóságshowsztár-felesége is szerepelnek. News -- Lecsaphat a NAV a diákhitelesekre http://www.life.hu/news/20150417-lecsaphat-a-nav-a-diakhitelesekre.html Akár diákhitel-tartozás esetén is intézkedhetnek az adóhivatal végrehajtói. News Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.