Drogot találtak Katalin hercegné kórházában

mosdó vizsgálat Katalin hercegnő klinika drog kokain Katalin hercegné kórház osztály szülészet kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kokainra a klinika egyik mosdójában bukkantak rá, mindössze pár méterre attól az osztálytól, ahol a hercegné szülni fog. A St. Mary's kórház vizsgálatot indított az ügyben.

Kokaint találtak annak a kórháznak a mosdójában, ahol Katalin hercegné készül világra hozni gyermekét – adta hírül a Mirror. A brit internetes lap információi szerint a drogot mindössze pár méterre találták meg a St. Mary's kórház privát szülészeti osztályától. A fehér por az egyik öblítőtartályon volt.

Forrás: AFP/Justin Tallis

A kórház, amelyről korábban röppentek már fel rémhírek, vizsgálatot indított, és azonnali lépéseket kért annak kiderítéséért, ki a felelős a mosdóban talált kábítószerért. Mindeközben az egész világ lélegzetvisszafojtva várja, hogy az eredetileg április 23-ra kiírt Katalin hercegné végre világra hozza második gyermekét.

Hol késik a királyi bébi?

Katalin hercegné és Vilmos herceg második babáját eddig április 23-ra várták - a kis trónörökös érkezéséről azonban mindezidáig semmi hír. Akkor most Katalin hordja túl a gyermekét, vagy az eddig megadott időpont volt téves? - a kérdésnek ITT járt utána a Life.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.