Humanimal London
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha estére eléggé elfáradtál már, tudunk mutatni valamit, ami még jobban lezsibbaszt. Íme, a Humanimal.

Alex Kovas, a londoni Humanimal, azaz állat ember olyat tud, amit senki más: csendben feszíteni, és iszonyú furcsa dolgokat művelni, mindezt rezzenéstelen állat arccal, percekig.

Inkább mutatjuk is:

Mától közvetlenül Budapestről is el lehet jutni Kínábahttp://www.life.hu/news/20150501-matol-kozvetlenul-budapestrol-is-el-lehet-jutni-kinaba.htmlMájus elsejétől új járatot indít Budapestre az Air China, a kínai nemzeti légitársaság. A legelső járat érkezését ünnepélyes, vízsugaras fogadtatás várta a Liszt Ferenc repülőtéren.News--Nicki Minaj tinifiú bar mitzvah-ján bulizotthttp://www.life.hu/news/20150501-nicki-minaj-tinifiu-bar-mitzvah-jan-bulizott.htmlNicki Minaj szívesen szórakoztatja a fiatalokat, akár színes videoklipjeivel, akár személyesen is. A fiatal Matt nagyon örült sztárvendégének. News--Élő adásban teljesen pucérra vetkőzött a műsorvezetőhttp://www.life.hu/news/20150501-elo-adasban-teljesen-pucerra-vetkozott-a-musorvezeto.htmlTeljesen pucérra vetkőzött egy venezuelai riporternő, mikor Cristiano Ronaldóról volt szó a műsorban.News--Megette áldozata szívét a gyilkoshttp://www.life.hu/news/20150501-megette-aldozata-szivet-a-gyilkos.html18 év börtönt kapott a férfi, aki áldozatát megölte, majd a rendőrség azon kapta rajta, hogy szívét eszi késsel-villával. NewsThinkstockÉden-ügy: jövő héten tárgyal az ominózus epizódról a Médiatanácshttp://www.life.hu/news/20150430-a-tv2-eden-hotel-adasaban-zajlott-szexualis-eroszakrol-targyal-jovo-heten-a-mediatanacs.htmlJövő heti ülésén vizsgálja a TV2 Éden Hotel című műsorát a Médiatanács, miután a produkcióban szexuális bántalmazás szerepelt - áll a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) közleményében.News--Segítség, a férjem vérfarkas! - Furcsa válóokot talált egy nőhttp://www.life.hu/news/20150501-furcsa-valookot-talalt-egy-no-szerinte-a-ferje-verfarkas.htmlFurcsa okot talált a válásra a román Ana Kovacs. Szerinte a férje titokban vérfarkas. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.