Katalin2015 gazdaság font Egyesült Királyság Katalin hercegné Vilmos herceg millió Charlotte hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegné és Vilmos herceg második gyermeke, aki a Charlotte Elizabeth Diana nevet kapta, igazi gazdasági fellendülést hozhat az Egyesült Királyságnak.

Alig pár napja, hogy megszületett Katalin hercegné és Vilmos herceg második gyermeke, a kis Charlotte hercegnő máris milliókat hozott a brit gazdaság konyhájára – írja a Mirror.

Forrás: AFP

Charlotte Elizabeth Diana a május 2-ai világrajövetele óta a becslések szerint 80 millió font értékű (33 milliárd forintos) lökést adott az eladásoknak az Egyesült Királyságban, hála az ünneplő britek által vásárolt szuveníreknek, élelmiszereknek és italoknak, valamint babaholmiknak.

És ez még nem minden: szakértők szerint Charlotte hercegnő 10 éves koráig 100 millió fontos bevételt generálhat az általa viselt babaruhák, cipők vagy a nála látott játékok és egyéb kiegészítők által gerjesztett vásárlásokból.

Túl tökéletes volt Katalin hercegné?

Amikor Katalin és Vilmos bemutatta a világnak Charlotte hercegnőt, a királyi bébin túl az embereket leginkább egy dolog érdekelte: hogy nézhetett ki olyan természetellenesen tökéletesen Katalin pár órával a szülés után? A Life.hu tudja a választ -kattints ide érte!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.