Sokkoló! Előzetesen gyakorolta a halálmanővert Andreas Lubitz

Forrás: AFP -
Andreas Lubitz Germanwings
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes részlet szivárgott ki a Germanwings-katasztrófáról: Andreas Lubitz előzetesen gyakorolta a gyors és irányított ereszkedést, amellyel később 150 embert küldött a halálba az Alpokban.

Francia nyomozóktól szivárgott ki az információ, amely szerint a Germanwings-gép másodpilótája, Andreas Lubitz a katasztrófa napján előzetesen gyakorolta, hogyan tudja gyorsan, egy perc alatt süllyedésre állítani a gépet – ezt a BBC közölte.

Andreas Lubitz, a Germanwings-katasztrófa okozója Forrás: AFP

A fekete doboz vizsgálata alapján a későbbi tragédiát okozó manővert a Düsseldorf–Barcelona-járaton gyakorolta Lubitz.

Ahogyan arról korábban a Life.hu is beszámolt: a Germanwings 26 éves pilótája, aki márciusban szándékosan vezette hegynek 150 utassal a fedélzetén a gépet, depressziós volt, pszichiátriai tünetekkel kezelték, és súlyos szembetegségtől szenvedett.

Meghalt Ellen Albertini Dowhttp://www.life.hu/kult/20150506-meghalt-ellen-albertini-dow-az-idos-holgy-a-hollywoodi-filmekbol-a-naszok-asza-rappelo-nagyija.htmlTöbbek között az Apáca show-ból ismert színésznő 101 évesen hunyt el.KultOrigoMeghalt a férfi, aki müzlivel kínálta Ryan Goslingothttp://www.life.hu/news/20150505-meghalt-ryan-mchenry-aki-muzlis-mem-videokat-gyartott-ryan-goslinrol.htmlRyan McHenry, aki Ryan Goslingról készített müzlievős mémeket, 27 éves korában hunyt el rákban.News--Gyász! Meghalt a Farkasokkal táncoló írójahttp://www.life.hu/news/20150504-michael-blake-a-farkasokkal-tancolo-cimu-regeny-es-film-iroja-elhunyt.htmlHosszú betegséget követően 69 éves korában meghalt Michael Blake, a Farkasokkal táncoló című regény írója, aki az azonos című film forgatókönyvéért 1991-ben Oscar-díjat kapott – írja a Variety.NewsOrigoBárdosi Sanyi újra bíróságra járhttp://www.life.hu/news/20150506-bardosi-sandor-egykori-birkozo-ujabb-idezest-kapott-testi-sertes-miatt.htmlAz egykori birkózó már két ügy miatt jár a bíróságra, ráadásul mindkettőnél testi sértéssel vádolják.News--Miért nézett ki olyan tökéletesen a szülés után pár órával Katalin hercegné?http://www.life.hu/trend/20150504-katalin-hercegne-tokeletes-megjelentesen-a-szules-utan-par-oraval-egy-komplett-csapat-dolgozott.htmlAmióta napvilágot látott az a bizonyos fotó, amelyen Vilmos herceg és az órákon át tartó vajúdás után is tökéletesen festő Katalin hercegné bemutatta újszülött kislányát, a hercegkisasszonyon kívül mindenki csak egy dologra volt kíváncsi: miért néz ki ennyire természetellenesen jól Katalin?Trend--Vizsgálat indulhat a kokaint fogyasztó magyar kajakosok ellenhttp://www.life.hu/news/20150504-vizsgalat-indulhat-a-kokaint-fogyaszto-magyar-kajakosok-ellen.htmlA júniusi Európa Játékokra készülő kajak-kenu válogatott két tagja, Csipes Tamara és Dombvári Bence kokainhasználattal buktak le a vizsgálatokon. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.