Hegyi Barbara: „Zoránnal meg kellett tanulnunk sarokba szorítani az önzésünket"

Zorán Hegyi Barbara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kemény munka volt, mire Hegyi Barbara olyan biztos érzelmi hátországot teremtett magának, amilyen most van neki. A színésznő egy interjúban többek közt Zoránnal való kapcsolatáról is mesélt. 

„A kezdet nem volt egyszerű, hiszen attól, hogy mi szeretjük egymást Zoránnal, a két gyerek nem érez így feltétlenül" – mesélte Barbara a Meglepetésnek.

Fotó: Origo

A színésznő és zenész párja azonban türelmesek voltak, semmit nem erőltettek, mert egyikük sem akarta behízelegni magát. "Ahhoz, hogy mindez működjön, meg kellett tanulnunk sarokba szorítani az önzésünket" - mondta.

A színésznő emellett azt is elárulta, hogy túlteng benne az életöröm. „Azt hiszem, megvan bennem a képesség arra, hogy örüljek a pillanatnak. Ha valami jó történik velem, azt észreveszem, és átengedem magamon".

Megszüntetik a Germanwings légitársaságothttp://www.life.hu/news/20150507-megszunik-a-germanwings-legitarsasag.htmlNovemberig még bárki utazhat a Germanwings járataival, azt követően ugyanis megszűnik a légitársaság, melynek Barcelonából Düsseldorfba tartó járatát szándékosan vezette a halálba pár hónapja Andreas Lubitz, másodpilóta. NewsOrigoVigyázat! Gyilkos vírus érkezik!http://www.life.hu/news/20150507-nagyon-durva-virust-fejlesztettek-ki-amely-teljesen-tonkreteszi-szamitogepet.htmlPusztító vírust sikerült kifejleszteniük a vírusíróknak. A kártevő öngyilkos merényletet indít a számítógép ellen, ha észreveszi hogy kutatnak utána. NewsDöntött a médiatanács: eljárás indul a TV2 ellenhttp://www.life.hu/news/20150507-mediatanacs-eden-hotel-eroszak-eljaras-indul.htmlMeghozta döntését a médiatanács az Éden-ügyben: eljárást indít a TV2 ellen a műsor miatt.News--Már csak egy hónap és megválasztják Magyarország legszebb lányáthttp://www.life.hu/news/20150506-lezajlott-a-miss-universe-hungary-utolso-valogatoja.htmlLezárult a nevezés a Miss Universe Hungary szépségversenyre, amelyre idén több százan jelentkeztek. Az ország különböző pontjairól érkező szépségek megcsillantották karakterüket és ötletességüket is, nem kevés fejtörést okozva a szakmai előzsűri tagjainak.NewsOrigoVéletlenül kokainoztak a kajakosok?http://www.life.hu/news/20150506-csipes-tamara-es-dombvari-bence-kajakosok-veletlenul-kokainoztak.htmlÁllítólag véletlenül került kokain Csipes Tamara és Dombvári Bence szervezetébe, akiknek egy buliban önthették a szert az italukba úgy, hogy a sportolók nem is tudtak róla. News--Szívszorító üzenettel búcsúzik férjétől a Facebook-vezérhttp://www.life.hu/news/20150506-david-goldbergtol-bucsuzott-a-facebookon-felesege-sheryl-sandberg.htmlRendkívül megható üezenetben búcsúzik nemrég elhunyt férjétől a Facebook operatív vezetője, Sheryl Sandberg, akinek élete szerelme tragikus hirtelenséggel távozott. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.