Szívszorító! Megdöbbentő dolgot tett Michael Schumacher felesége

Forrás: Northfoto -
magángép Corinna Schumacher Forma-1 Michael Schumacher baleset nyaraló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szívszorító hír! Corinna Schumacher túladott a család 25 millió fontos magánrepülőgépén, mondván, ezeket már úgysem fogják tudni használni.

Lapinformációk szerint Corinna nemrég két komoly családi vagyontárgyon is túladott, ami azt jelzi, hogy nagyon messze a teljes felépülés. A pesszimistábbak úgy is vélhetik, hogy Michael már soha nem fog normális életet élni - írja a Formula.hu.

Corinna Schumacher Forrás: Northfoto

Corinna eladta a 25 millió font értékű privát repülőgépet, valamint azt a bizonyos norvégiai üdülőházat, ahová a volt F1-es pilóta minden télen visszajárt családjával kipihenni a szezon fáradalmait.

Mindezt azért, mert úgy vélte, többet nem fognak repülni vele, és soha többet nem vakációzhatnak majd az északi országban - legalábbis a német Bunte magazintól származó információk szerint.

Mindezek mellett Corinna azon is gondolkozik, hogy azon a bizonyos meribeli üdülőn is túlad, ahol Schumacher majdnem végzetes síbalesetet szenvedett 2013 decemberében. Az újság szerint Corinnának egyszerű feleségből családfővé kellett válnia, hiszen minden családdal kapcsolatos ügyet ő intéz. A lap hozzátette, hogy Rolf, Michael édesapja is a közelbe költözött párjával, hogy minél több időt tölthessen továbbra is mozdulatlan fia mellett.

Még nincs vége! Tovább folytatódik a harc Schumacheréknélhttp://www.life.hu/csalad/20150507-ralf-schumacher-es-cora-schumacher-kizarolagos-gyermekfelugyeleti-jogert-kuzd-a-birosagon.htmlMichael Schumacher válófélben lévő öccse, Ralf Schumacher és volt felesége, Cora a minap együtt jelentek meg a bíróságon közös gyermekük, David felügyeleti joga miatt.Család--Kiderült, miért nem lehet semmit tudni Schumacherrőlhttp://www.life.hu/news/20150423-corinna-schumacher-titoktartasi-szerzodest-kotott-az-orvosokkal.htmlMichael Schumacher felesége, Corinna Schumacher titoktartási szerződést kötött a férjét kezelő orvosokkal.News--Schumacher féltestvére a lezuhant Germanwings-géppel akart utaznihttp://www.life.hu/drlife/20150328-schumacher-feltestvere-a-lezuhant-germanwings-geppel-akart-utazni.htmlSebastian Stahl, Michael és Ralf Schumacher féltestvére egy nappal azelőtt utazott ugyanazzal a Germanwings-géppel, melynek keddi utazása tragédiába torkollt a Francia-Alpok felett - írja a Formula.hu.Dr. Life--Balesetet szenvedett Schumacher fiahttp://www.life.hu/news/20150319-balesetet-szenvedett-michael-schumacher-fia-mick.htmlMick Schumacher, a hétszeres Forma 1-es világbajnok Michael Schumacher 15 éves fia 160 km/órás sebességgel csúszott ki egy német versenypályán, ahol egy Formula 4-es versenyautót tesztelt.NewsOrigoIsmét ellopták Schumacher adatait?http://www.life.hu/news/20150305-michael-schumacher-kezeloorvosanak-irodajaba-betortek-es-elloptak-a-pilota-adatait-tartalmazo.htmlBetörtek a német Forma-1-es sztárt kezelő orvos irodájába, ahonnan többek között a feltehetően páciensei adatait is tartalmazó laptopját is ellopták.News--Csodálják az orvosok Schumacher feleségét, Corinnáthttp://www.life.hu/drlife/20150217-michael-schumacher-feleseget-corinnat-csodaljak-az-orvosok.htmlCorinna kitartását dicsérik Schumacher orvosai. Az asszony több mint egy éve mindent megtesz annak érdekében, hogy férje felépüljön. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.