Anna Wintour megbünteti a Met-gálán szelfiző sztárokat

Forrás: AFP/Larry Busacca -
megbüntetés Kim Kardashian Kendall Jenner kitiltás Vogue MET gála Anna Wintour szelfi Cara Delevingne Mario Testino főszerkesztő vörös szőnyeg fényképezés sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs mese: ha nem lehet szelfizni, akkor valóban nem lehet. A Vogue főszerkesztője súlyos büntetést szab ki azokra a celebekre, akik ellene mentek kérésének, és telefonjukkal kapták lencsevégre saját magukat a Met-gála vörös szőnyegén.

Amit Anna Wintour mond, az szent és sérthetetlen. Amennyiben pedig nem úgy történik, ahogyan azt a Vogue rettegett főszerkesztője elgondolta, akkor bizony komoly következményekkel kell számolni. Ez alól pedig azok az A-listás sztárok sem kivételek, akik a múlt heti Met-gálán emelték az est fényét – és szelfiztek egymással gondtalanul.

Forrás: AFP/Larry Busacca

A gála háziasszonya, Anna Wintour ugyanis megtiltotta, hogy bárki önfotókat lőjön magáról a vörös szőnyegen, és közzétegye bármelyik közösségi platformján. A „tűsarkas Sztálinként" becézett főszerkesztő arra kért minden szelfiző hírességet, hogy 24 órán belül vegyék le az összes ilyen jellegű fotót, különben nem mehetnek a következő évi Met-gálára.

Mindez olyanokra vonatkozott például, mint Madonna, a szemöldökkirálynő Cara Delevingne, Kerry Washington, a Kardashian-klán fiatal üdvöskéje, Kendall Jenner és modellpajtásai, valamint a szelfizésnek egy darabig ellenálló Kim Kardashian, aki a végén férje, Kanye West telefonját használta fényképezésre.

Ki volt a legragyogóbb a Met-gálán?

Vajon mi volt a gond Sarah Jessica Parker sminkjével? Mi köze van Katy Perryhez Katie Holmesnak? Hogy lett démon Miley Cyrusból? A Life.hu sminkszakértője, Larion Oscar ITT árulta el, ki volt a kedvence, és ki hibázott a legnagyobbat.

Hogy pontosan miért gyűlöli ennyire a közösségi oldalakat és az ezekhez kapcsolódó önfotókat Anna Wintour, azt egyelőre nem tudni, ám lehet sejteni, mire ment ki a játék: a Met-gála dokumentálását a Vogue sztárfotósára, Mario Testinóra bízták, aki a divatmagazin Instagram-oldalát látta el a helyszínen készült exkluzív fotókkal. Azonban így, hogy a sztárok is aktívan részt vettek a fényképkészítésben, már kevésbé számítottak exkluzívnak az esten készült profi fotók. Ez azonban csak találgatás, amelyre Anna Wintour szóvivője egyelőre nem reagált.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.