Meglepő páros! David Beckham Stephen Hawkinggal találkozott

David Beckham megtiszteltetés ikon fizikus találkozás Stephen Hawking
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
David Beckham, aki néhány napja regisztrált az Instagramra, egyre izgalmasabb képeket posztol. Ezúttal a híres elméleti fizikussal, Stephen Hawkinggal bandázott.

A híres exfocista aki nemrég dögös motorozásáról posztolt, most Stephen Hawkinggal való találkozásáról osztott meg egy fotót. „Hatalas megtiszteltetés volt találkozni Hawking professzorral. Amit mondott nekem, az lenyűgözött” – írta a kép mellé a 40 éves Beckham.

Forrás: Instagram/ David Beckham

Egyébként egy részét tudjuk is annak, hogy mit mondott a Hawking a sármos hírességnek. „Sokszor összehasonlítanak minket, mint brit ikonokat, és néha te vagy a nagyobb, néha pedig én” – kedveskedett a professzor.

Filmet készítenek Stephen Hawkingról

A világhírű fizikus Stephen Hawkingot sokan a ma élő legokosabb embernek tartják, aki ráadásul a páratlan (és a népszerű könyveiben a laikusoknak is elmagyarázott) életművét egy rettenetes betegséggel küzdve alkotta meg. Az életéből most film készült, melynek középpontjában minden tudományok dacára a szerelem áll. A mindenség elmélete, kritika.

Brooklyn Beckham felrobbantotta a Twitterthttp://www.life.hu/news/20150508-brooklyn-beckham-letrehozott-egy-twitter-profilt.htmlNéhány nappal azután, hogy David Beckham létrehozta Instagram proflját, Brooklyn Beckham regisztrált a Twitterre. Egy óra alatt 20 ezer követőt sikerült összeszednie.News--Hoppá! Porcukorbombával támadták meg Adam Levine-t!http://www.life.hu/news/20150507-adam-levinet-a-maroon-5-frontemberet-porcukorbombaval-tamadtak-meg.htmlA Maroon 5 frontembere porcukorbombát kapott a fejére, amitől egy kicsit fel is húzta magát az énekes.News--Orlando Bloomnak azt jósolták az orvosok, hogy többet nem fog tudni járnihttp://www.life.hu/news/20150506-orlando-bloom-szinesznek-azt-josoltak-az-orvosok-hogy-tobbet-nem-fog-tudni-jarni.htmlA színész 21 éves korában három emeletnyi magasságból zuhant le egy tetőről. Az orvosok akkor azt mondták: nagy eséllyel nem fog tudni járni többet.News--Az Interpol nyomoz a gyilkos fogyitabletta ügyébenhttp://www.life.hu/news/20150506-az-interpol-nemzetkozi-figyelmeztetest-adott-ki-a-dinitrofenolt-tartalmazo-fogyaszto-tablettara.htmlTöbb áldozatot is szedett az a fogyasztószer, amely növényvédőszerek és robbanóanyagok összetevőit tartalmazza. Az Interpol nemzetközi figyelmeztetést adott ki az illegálisan terjesztett tablettákra.News--Végre! A szomorú tekintetű cuki pasi a családjával nyaral - Már nem is olyan búshttp://www.life.hu/news/20150512-a-szomoru-tekintetu-cuki-pasi-a-csaladjaval-nyaral.htmlKevin Blandford, azaz a szomorú tekintetű pasi albuma bejárta az egész világot. Milliók imádták a depressziós fotókat, annyira, hogy még a hotelhez is eljutott, ahol a szörnyen bús napokat eltöltötte. Meg is lett ennek az eredménye. News--Anna Wintour megbünteti a Met-gálán szelfiző sztárokathttp://www.life.hu/news/20150512-anna-wintour-megbunteti-es-kitiltana-a-kovetkezo-met-galarol-a-szelfizo-sztarokat.htmlNincs mese: ha nem lehet szelfizni, akkor valóban nem lehet. A Vogue főszerkesztője súlyos büntetést szab ki azokra a celebekre, akik ellene mentek kérésének, és telefonjukkal kapták lencsevégre saját magukat a Met-gála vörös szőnyegén.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.