Bréking! Miley Cyrus énekel!

Forrás: Instagram/ Miley Cyrus -
homoszexuális Miley Cyrus botrányhős ének hang drogozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meg sem merjük tippelni, mikor hallottunk utoljára olyan hírt, hogy Miley Cyrus milyen nagyot énekelt. Most azonban valamire ilyesmire készül!

Az énekesnő, újabban inkább csak botrányhősnő, állandóan furcsa dolgaival kerül a médiába. Például homoszexuális kapcsolataival, drogozásával, rózsaszínre festett hónaljszőrével és beteges művészetével.

Forrás: Instagram/ Miley Cyrus

A napokban azonban egy videót posztolt Instagram oldalára, ahol végre hallhatjuk a hangját, amit mi egyébként nagyon szeretünk, úgyhogy szívesebben hallanánk többet is.

Az énekesnő a Happy Hippie Foundation nevű produkcióban dolgozik újabban, ami az ő találmánya, és kirekesztett fiataloknak akar segíteni, például hajléktalanoknak és melegeknek. A csapathoz ezúttal Melanie Safka énekesnő is csatlakozott, aki már Woodstockban is nyomta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.