Bréking! Kanye West mekis kajára mosolygott

mosoly Kanye West McDonalds rapper
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A borús tekintetű rapper, úgy látszik happy mealt kért a gyorsétterem autós kiszolgálójánál, mert nagyon boldog lett tőle.

Nem értjük, mi történik Kanye Westtel. Évekig nem tudtunk ennyi mosolyról beszámolni, mint mostanában: legutóbb egy kosármeccsen, majd doktori felavatásán is mosolygott a rapper. Most pedig jött a happy meal, és Kanye West újra boldog.

Kanye West morcos tekintete Forrás: AFP

Az énekes egyszer azt nyilatkozta, hogy azért ilyen az arcberendezése, mert jól mutat: „Ha megnézed a régi festményeket, amiket egy kastély falain látni, ott sem mosolyognak az emberek. Mert a mosoly kevésbé menő.” Vagyis kevésbé „cool”, ahogy az énekes szereti megfogalmazni.

Ideje lesz odafigyelnie erre a szelfikirálynő férjének, mert még megszűnik menő lenni

A képeket ide kattintva nézheted meg!

Így kényezteti Kanye West a feleségét

Kim Kardashian hotelszobájába 1000 darab rózsaszálat küldetett a férje – és ez még nem minden. Kattints ide a folytatásért!

Szeinted mi a coolabb?

J.K. Rowling teljesen kiakadt Matthew Lewis alsónadrágos képeinhttp://www.life.hu/news/20150522-j-k-rowling-teljesen-kiakadt-matthew-lewis-alsonadragos-fotoin.htmlA Harry Potter egykori Nevill Longbottomja, vagyis Matthew Lewis szuper dögös képein kiakadt az írónő – Twitteren kérte meg a színészt, hogy öltözzön fel.News--Miley Cyrus transzvesztitákkal nyomulhttp://www.life.hu/news/20150522-miley-cyrus-transzvesztitakkal-nyomul.htmlAz énekesnő nagyon boldog, mert végre összespanolhatott kedvenc transzvesztitáival. Szerencsére szokása szerint mindent dokumentált az Instagram oldalán.News--Chris Brownnak már nem menő a két lábon járás! Helyette futurisztikus gépen gurul!http://www.life.hu/news/20150522-chris-brown-enekes-futurisztikus-gepen-gurult-vegig-canneson.htmlAz énekes nagy feltűnést keltett tegnap Cannes-ban: egy futurisztikus gépen gurult végig a belvároson.News--Ma ünnepeljük a Magyar Természet Napjáthttp://www.life.hu/news/20150522-ma-van-a-magyar-termeszet-napja.html2014 decemberében indult aláírásgyűjtés annak érdekében, hogy hivatalosan is megalapítsák a Magyar természet Napját, amelyet idén először ünnepelhetünk.NewsThinkstockRossz idő lesz egész hétvégén! Esős, borús pünkösd elé nézünkhttp://www.life.hu/news/20150522-rossz-ido-lesz-egesz-hetvegen-esos-borus-lesz-a-punkosd.htmlA hosszú hétvége időjárása sajnos semmilyen szabadtéri programnak nem kedvez. Esős, borús napok várhatóak, néhol napközben is csak 13 fokig melegszik a levegő.News--Kim Kardashian és David Duchovny bohócorral jótékonykodikhttp://www.life.hu/news/20150521-kim-kardashian-es-david-duchovny-bohocorral-jotekonykodik.htmlSok híresség között Kim Kardashian és David Duchovny is csatlakozotta a „Red Nose Day” elnevezésű kezdeményezéshez, amellyel szegény gyermekeket támogatnak.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.