Még nincs vége! Újabb esők várhatók

Forrás: Thinkstock -
eső zivatar időjárás-előrejelzés meleg napsütés Nyár zápor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Várni kell még a nyárra: a hét első felében nedvesebb időre van kilátás, a napsütéses, csapadékmentes idő majd csak csütörtöktől érkezik meg hozzánk.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat adatai szerint kedden még marad a borult idő. A nyugati országrészben szinte mindenhol előfordulhat zápor és zivatar, itt a szél viharossá is fokozódhat.

Forrás: Thinkstock

Eközben keleten rövid időre kisüthet a nap, az ég túlnyomórészt felhős marad, egy-egy zivatar előfordulhat. A legmagasabb hőmérséklet 16 és 22 fok között alakul. Szerdán még marad a csapadékos időjárás, az előrejelzések szerint csütörtöktől, a hét második felében már egyre több napsütésre számíthatunk.

Esőben is divatosan

A változékony időjárás nem teszi könnyebbé az öltözködést. A Life.hu korábban ITT mutatott néhány praktikus, mégis trendi divattippet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.