A magyar színésznő végre megszólalt: "Sikoltoztam, de csak azt sziszegte: 'Kussolj, mert megöllek!'"

Forrás: Thinkstock -
Pécs rendőrség Kulcsár Viktória támadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fojtogatta, kirabolta és feltehetően meg akarta erőszakolni Kulcsár Viktória pécsi színésznőt T. István.

Mint ahogy arról tegnap beszámoltunk, a nyílt utcán a hajnali órákban megtámadták Kulcsár Viktória színésznőt Pécsen. A rendőrség hajtóvadászatot indított a férfi ellen, és sikeresen el is kapták.
A színésznő pedig maga is beszélt végre a megrázó esetről.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

"Hallottam a férfi lépteit, ahogy fut utánam. Megláttam az árnyékát, és a következő pillanatban már a tarkómon volt a keze. Letepert a földre, és fojtogatott. Sikoltoztam, de csak azt sziszegte: »Kussolj, mert megöllek!« Annyira szorított, hogy eltört az ujjam, amikor megpróbáltam lefejteni a nyakamról a kezét" - árulta el a Blikknek Viktória.
A lány azt is elmondta, szerencsére nem esett pánikba, sőt, próbált a férfival szót érteni.

"Nem válaszolt, úgyhogy blöfföltem. Mondtam, hogy rendőr főtörzsőrmester a nagybátyám. Ezután engedett a szorításból, és akkor ki tudtam rántani magam a karmaiból. Elfutottam, ő pedig a táskámmal a másik irányba menekült" – emlékezett vissza színésznő, aki nem látta a tettest, csak hallotta a hangját.
Mint azt a Life.hu megírta, a rendőrség kézre kerítette az elkövetőt, aki beismerő vallomást tett, és az ellopott tárgyakat is visszajuttatták az áldozatnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.