gyilkosság Nancy nancy davis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új információk láttak napvilágot a fiatal lány gyilkosáról. Ezt ő sem gondolhatta komolyan!

Úgy tűnik, hogy Nancy gyilkosa, a Magyarországon korábban szakácsként dolgozó Jao Kao-peng nem is sejtette, hogy a nyomára akadhatnak. Ugyanis a szakácsként dolgozó fiatalember ugyan a gyilkosság után ugyan elhagyta az országot, azonban két jegyet is vásárolt, nem csak Kínába, de visszafele, Magyarországra szóló jegyét is megvásárolta Jao.

Nancy Davis Forrás: Facebook

"Minden remény megvan arra, hogy hamarosan kézre kerítik a gyilkost" mondta Tarjányi Péter rendőrségi szakértő a Blikknek. Tarjányi azt is hozzátette: "Ez ugyanis a kínaiaknál becsületbeli ügy. Náluk fontos szabály, hogy nem hozhatnak szégyent az államra, márpedig a fiatalember ezt megtette. Meggyilkolt egy európai nőt, és ezt nem tolerálják ott sem. Ezért szinte biztos, hogy a kínai rendőrség mindent megtesz, hogy elkapják a bujkáló férfit."

Úgy tudni, az Interpol és a kínai rendőrség közben már átvizsgálta fiatalember ázsiai lakhelyét, és a Senhszi tartományban lakó rokonait is meglátogatták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.