Harry herceggel teázott a nagyon stílusos Michelle Obama

Forrás: Instagram/Michelle Obama -
teázás kezdeményezés kampány körút tanulás London Michelle Obama lányok First Lady oktatás Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tovább folytatódik az amerikai first lady londoni körútja, amelynek következő állomása a Kensington-palotába vezetett.

Összesen 3 napra érkezett Michelle Obama az Egyesült Királyság fővárosába, hogy népszerűsítse a férjével közösen életre hívott kezdeményezésüket, a Let Girls Learn-t (Hagyjátok a lányokat tanulni).

Forrás: Instagram/Michelle Obama

A kifinomult stílusérzékéről ismert amerikai first lady körútjának egyik programja volt a Harry herceggel közös teázás, ahová Mrs. Obama két lánya és édesanyja is vele tartott.

Tovább gyűrűzik Harry herceg pajzánkodós botránya: kitálaltak pikáns hálószobatitkairól! Perverz?http://www.life.hu/intim/20150616-harry-herceg-las-vegas-i-ejszakajarol-es-szextitkairol-kitalalt-a-sztriptiztancosno-carrie-reichert.htmlHatalmas port kavart 2012-ben, amikor minden lap a brit királyi család ifjú trónörökösének meztelen billiárdozásának képeivel volt tele. Itt még azonban nincs vége a történetnek: színre lépett a sztriptíztáncos, akivel Harry azon az éjszakán állítólag forró kalandba keveredett.Intim--A nővé vált Bruce Jenner felrobbantotta az internetet! Még Obama is üzent neki!http://www.life.hu/news/20150602-bruce-jenner-noi-cimlapfotoja-felrobbantotta-az-internetet-meg-obama-is-uzent-neki.htmlA Kardashian lányok apukája a tegnap megjelent Vanity Fair címlapján debütált nőként, ami rögtön fel is robbantotta az internetet. Rengeteg híresség, közöttük Obama, Miley Cyrus, Eva Longoria és Andreja Pejic is gratuláltak neki.NewsOrigoHarry herceg miatt rúgja fel 4 éves kapcsolatát Jenna-Louise Coleman?http://www.life.hu/intim/20150605-harry-herceget-es-jenna-louise-colemant-a-doctor-who-sztarjat-hirbehoztak.htmlHarry harceget és a Doctor Who bájos színésznőjét flörtölni látták egy jótékonysági rendezvényen. Ezzel csak egy probléma van: Jenna-Louise Coleman 4 éve párkapcsolatban él.IntimAFPObama lánya a legkúlabb tinédzser - íme, a bizonyítékhttp://www.life.hu/news/20150106-malia-obama-fotoja-kiszivargott-a-feher-hazbol-amerika-most-ot-unnepli.htmlValószínűleg még soha nem láthatták ennyire hétköznapinak Amerika első számú családjának legidősebb lányát, Maliát, aki egy brooklyni rapbanda pólójában feszít egy egyelőre ismeretlen eredetű fotón.NewsOrigoAlsónadrágban fotózták a Harry Potter egykori sztárját! Íme, a pikáns fotó!http://www.life.hu/intim/20150521-matthew-lewis-szineszt-a-harry-potter-egykori-sztarjat-alsonadragban-fotoztak.htmlAz egykori kisfiú, Neville Longbottom szívtipró férfivá érett – amit egy újabb fotósorozaton bizonyított. A dögös, alsónacis képeken gyönyörű kockahasat villantott a sármos színész.Intim--Obama ismét kiverte a biztosítékot – neveletlennek nevezték az amerikai elnököt!http://www.life.hu/news/20140608-obama-ismet-kiverte-a-biztositekot-a-normandiai-partraszallas-megemlekezesen-vegig-ragozott.htmlBarack Obama a normandiai partraszállás évfordulójának ünnepélyes pillanataiban szemmel láthatóan rágógumit rágott a dísztribünön. Jó, hogy legalább lufikat nem fújt belőle. A Twitteren keményen be is szóltak neki.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.