Közel másfél milliót költött Miley Cyrusos tetkókra a rajongó! És ez még nem minden!

Forrás: Northfoto -
Miley Cyrus fotó rajongó eltávolítás ronda dalszöveg tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 A 42 éves Carl McCoid 29 Miley Cyrus témájú tetoválást varratott magára – dalszövegeket, képeket – közel másfél millió forintért.

A rajongó most azonban úgy döntött, hogy eltávolíttatja őket, ráadásul nem is akármilyen esemény miatt: a nemnélkülivel randizó Miley Cyrus hátborzongatónak és rondának titulálta a tetkókat, és letiltotta a Twitteren a fiút.

Forrás: Northfoto

A szingli – vajon miért? – férfi most abban reménykedik, hogy eltávolíthatóak a tetoválások a testéről „Az első tetkómat 2010-ben, a válásom után csináltattam, utána pedig megszállott lettem” – mondta Carl. Most azonban, hogy a bálványa ilyen durván beszólt neki, megbánta az egészet. „Soha nem gondoltam volna, hogy meg fogom bánni” – nyilatkozta Carl, aki most már elhatározta magát az eltávolító beavatkozás mellett.

Forrás: Northfoto
Magyar nő vezeti a világ legokosabb embereithttp://www.life.hu/news/20150617-balanyi-bibiana-lett-a-nemzetkozi-mensa-szerevezet-vezetoje-ami-a-vilag-legokosabb-embereit-fogja.htmlMagyar elnöknő vezeti a világ legintelligensebb embereit összefogó, világszerte mintegy 130 ezer tagot számláló nemzetközi Mensa szervezetet júliustól.News--"Zavaros részletei” miatt az orosz nyomozóhivatal az amerikai holdra szállás körül vizsgálódnahttp://www.life.hu/news/20150618--zavaros-reszlete-miatt-az-orosz-nyomozohivatal-az-amerikai-holdra-szallas-korul-vizsgalodna.htmlVizsgálná az ember holdra szállásával kapcsolatos "zavaros részleteket" az orosz szövetségi nyomozóhivatal - derült ki szóvivőjének közléséből.NewsHűha! Homoszexuálissá teszik a molylepkéket a túlszaporodás ellenhttp://www.life.hu/news/20150618-homoszexualissa-teszik-a-molylepkeket.htmlIgazán érdekes látott hír ma napvilágot, mely szerint a molypopuláció visszaszorítása érdekében új kísérletbe kezdett a londoni Természettudományi Múzeum: női feromonok segítségével csábítják homoszexuális kapcsolatra a hím lepkéket.NewsThinkstockPatkány vagy csirke volt az a bizonyos gyorséttermi fogás?http://www.life.hu/news/20150618-csirke-helyett-patkanyt-kapott-a-gyorsetteremben.htmlEgy kaliforniai férfi csupán egy kis panírozott csirkemellre vágyott, de ennél sokkal egzotikusabb ételt szolgáltak fel neki az egyik ismert gyorsétteremben, legalábbis ő azt állítja, patkányhúst kapott. NewsThinkstock100 év után ismét női arckép kerül a bankjegyekrehttp://www.life.hu/news/20150618-100-ev-utan-ismet-noi-arckep-kerul-az-amerikai-bankjegyekre.htmlAz amerikai kincstár döntött: több évtized után először egy hölgy portréja fog szerepelni a 10 dolláros bankjegyeken.News--Öngyilkos lett egy 17 éves lány, mert kövérnek csúfoltákhttp://www.life.hu/news/20150618-egy-17-eves-lany-ongyilkos-lett-mert-kovernek-cikiztek.htmlA fiatal lány súlyos problémákkal küzdött, és hiába kapott orvosi segítséget, végül öngyilkos lett.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.