"Még mindig érzem a vér ízét a számban" - Brutális információk a Pistorius-gyilkosság helyszínéről

Forrás: AFP/Herman Verwey -
gyilkosság vér Oscar Pistorius Reeva Steenkamp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oscar Pistorius megölte barátnőjét, Dél-Afrika leghíresebb modelljét, Reeva Steenkampot. Állítása szerint azt hitte, betörő, és véletlenül lőtt rá a nőre. Most újabb megdöbbentő részletek derültek ki a tragédiáról. 

2013-ban Oscar Pistorius Valentin-napja tragédiába torkollt: a műlábú sportoló 4 lövéssel megölte barátnőjét, aki a feltételezések szerint várandós volt a sportoló gyermekével. A szörnyű esetről véres fotók is napvilágot láttak.

Forrás: AFP/Herman Verwey

Egy rendőrségi fotós, aki abban a házban járt, ahol Pistorius megölte barátnőjét, a Mirrornak azt nyilatkozta, a "halál szaga" ott volt már rögtön a bejáratnál. A fotós betegszabadságot kért, mert állítása szerint sokáig "vérízt" érzett a szájában, és a mai napig kísérti a gyilkosság helyszíne. Mióta ott járt, képtelen elaludni is, állandóan eszébe jutnak a vérfoltok, a véres törölközők, az átlőtt ajtó, és gyakran azt álmodja, hogy egy vérrel teli kádban fekszik.

A rendőrségi fotós 20 évig volt a szakmában, szinte mindenről kellett képeket készítenie, de ennyire még semmi nem viselte meg. Járt orvosoknál is a problémájával, és jelenleg nem is dolgozik a rendőrségnél.

Újabb baleset! Vonat alá esett egy nő Salgótarjánnálhttp://www.life.hu/news/20150721-vonat-ala-esett-egy-no-salgotarjannal-az-erintett-szakaszon-vonatpotlo-buszok-jarnak.htmlSzemélyvonat ütött el egy nőt Salgótarján és Somoskőújfalu között.NewsOrigoBővült a világörökségi helyszínek listája - Íme, a 24 új helyszínhttp://www.life.hu/news/20150720-ujabb-24-helyszin-lett-a-vilagorokseg-resze.htmlAz impozáns listára csak olyan helyszínek kerülhetnek fel, melyek nemcsak az adott ország, de az egész emberiség számára különleges jelentőséggel bírnak.NewsThinkstockMegtalálták az eltűnt tanárnő holttestéthttp://www.life.hu/news/20150720-megtalaltak-a-napozni-indulo-tanarno-holtestet.htmlA 49 éves Winter Ibolya napozni indult a Duna-partra még szombaton, de már nem tért haza.NewsDöbbenetes! 12 éves drogdílert fogtak Londonbanhttp://www.life.hu/news/20150720-minden-idok-legfiatalabb-drogdileret-fogtak-el-londonban-a-fiu-12-eves.htmlMinden idők egyik legfiatalabb drogdílerét fülelték le Londonban: a 12 éves fiú hat társával - akik közül öten fiatalkorúak - terjesztett A-kategóriás drogokat. NewsThinkstock42 éve halt meg a harcművészet ikonikus alakja, Bruce Leehttp://www.life.hu/news/20150720-42-eve-halt-meg-a-harcmuveszet-ikonikus-alakja-bruce-lee.html1973. július 20-án hunyt el a harcművészeti filmek legendás szereplője, Bruce Lee.NewsNorthfotoSzabó Ádám világrekord kísérletre készülhttp://www.life.hu/news/20150720-szabo-adam-az-xfaktor-egykori-versenyzoje-vilagrekord-kiserletre-keszul.htmlSzabó Ádámot már a Csillag Születikben is „Mónikával”, a hangszerével együtt ismerte és szerette meg egy ország. Július 22-én, azaz szerda 12 órától Budapest szívében az Erzsébet téren készül világrekord kísérletre azzal, hogy 24 órán keresztül harmonikázik majd.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.