"Sweet Sixteen"-es temetést rendeznek Bobbi Kristinának

Forrás: AFP/Frazer Harrison -
Sweet Sixteen Bobbi Kristina Brown
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Whitney Houston unokatestvére, Dianne Warwick bojkottálni akarja Bobbi Kristina temetését, mert nagyon nem tetszik neki, amit a lány nagynénje, Pat Houston tervez.

Bobbi Kristina örökségén vitatkozik a Brown és a Houston család a lány múlt heti halála óta, ráadásul Pat Houston Sweet Sixteen tematikájú temetést akar szervezni Bobbi Kristinának, és ez nem tetszik a családnak, illetve az sem, hogy Pat Houston állítólag saját alapítványának kér pénzt az emberektől, Bobbi Kristina temetésére hivatkozva. A Brown család ettől teljesen kiborult, Bobby nővére Facebook oldalán arra kér mindenkit, hogy egy centet se adakozznak Pat Houstonnak.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Bobbi Kristina húszmillió dollárt örökölt édesanyja halálakor, ez az összeg most nagyanyjáé, Cissyé lesz.

Agyonlőtte hároméves húgát egy pisztollyal játszó hétéves fiúhttp://www.life.hu/news/20150731-agyonlotte-haromeves-hugat-egy-pisztollyal-jatszo-heteves-fiu.htmlA hétéves fiú a lakásban talált pisztollyal játszott, ez okozta a tragédiát Washingtonban.NewsThinkstockÍme, Ozzy, a kancsal cicahttp://www.life.hu/news/20150730-ozzy-a-macska-kancsal.htmlNem is tudtuk, hogy a macskák között is előfrdulnak kancsalok, amíg nem láttuk meg az alábbi videót. News--Borzalmasan másnapos lehet a sört lopó, lerészegedett borzhttp://www.life.hu/news/20150730-sort-lopott-es-berugott-a-borz.htmlJól kiütötte magát Wandzia, a borz, aki most egy menhelyen küzd a másnapossággal.NewsThinkstockEltörte újszülött gyermeke lábát egy férfi, mert elege volt a sírásábólhttp://www.life.hu/news/20150730-eltorte-ujszulott-kislanya-labat-egy-ferfi-mert-nem-birta-elviselni-a-gyermek-sirasat.htmlSúlyosan bántalmazta 7 hetes kislányát egy daruszentmiklósi férfi, mert nem bírta elviselni a sírását - írja a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye alapján az MTI.NewsThinkstockHol marad már a nyár?http://www.life.hu/news/20150730-idojaras-jelentes-szerint-pentekre-mar-itt-a-jo-ido.htmlNeked is eleged van már a júliusi őszből? Ne aggódj, pénteken már újra itt a jó idő!NewsThinkstockAzonnal akarjuk! Ő itt Tonkey, a macikutyahttp://www.life.hu/news/20150729-tonkey-maci-kutya-shar-pei.htmlFigyelmeztetünk, fel kell készülnöd a legeslegcukibb dologra, amit valaha láttál!News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.