Motoros rendőrök kísérték utolsó útjára Whitney Houston lányát

Forrás: Northfoto -
halál temetés Bobbi Kristina Brown Bobby Brown Whitney Houston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Motoros rendőri kíséret mellett érkezett meg Bobbi Kristina Brown teste arra a helyre, ahol örök nyugalomra helyezték. 
Forrás: AFP/David A. Smith

Ahogyan arról korábban már beszámoltunk, ma kísérték utolsó útjára Whitney Houston lányát, akit januárban eszméletlenül találtak a fürdőkádjában, és múlt vasárnap bekövetkezett haláláig kómában feküdt.

Forrás: AFP/David A. Smith

A szertartásra több híresség is meghívást kapott, a lány testét pedig motoros rendőri kísérettel vitték végső nyughelyéhez. A temetés annak ellenére csendben zajlott, hogy a családtagok már közvetlenül a lány halálát követően összevesztek Bobbi Kristina örökségén.

Szívfacsaró! Ezt üzente halála előtt Bobbi Kristina Brown

Anyjának, Whitney Houstonnak üzent halála előtt Bobbi Kristina Brown, aki július 26-án távozott az árnyékvilágból. Bővebben a Life.hu cikkében.

Bűnösnek találta a bíróság Naomi Campbellthttp://www.life.hu/news/20150801-bunosnek-talalta-naomi-campbellt-a-birosag-amiert-megtamadott-egy-fotost-evekkel-ezelott.htmlA szicíliai bíróság bűnösnek találta a szupermodellt, aki még 2009-ben támadta meg Gaetano Di Giovanni fotóst, amiért lefényképezte őt akkori orosz barátjával, Vladimir Doroninnal. News--Megvannak az első fotók Whitney Houston lányának a temetésérőlhttp://www.life.hu/news/20150801-megvannak-az-elso-fotok-bobbi-kristina-brown-whitney-houston-lanya-temeteserol.htmlAhogyan arról korábban a Life.hu is beszámolt: Bobbi Kristina Brown 22 évesen, július 26-án hunyt el. Temetését ma tartják Atlantában.News--Gyász! Meghalt Sinkó Lászlóhttp://www.life.hu/news/20150801-sinko-laszlo-szinesz-elhunyt.htmlAz ismert színész, akit a nemzet művésze címmel is kitüntettek, életének 75. évében hunyt el. News--Stephen Hawking földönkívüliekre fog vadásznihttp://www.life.hu/news/20150721-stephen-hawking-brit-fizikus-foldonkivuliek-utan-fog-kutatni-egy-milliardossal.htmlKülönleges projektbe vág bele napjaink legismertebb fizikusa: Stephen Hawking ugyanis bejelentette, hogy egy orosz millárdossal, Jurij Milnerrel újra felélesztik a földönkívüliek utáni intenzív kutatást.News--Halálra gázolt a vonat egy embert Kelenföldönhttp://www.life.hu/news/20150720-a-balaton-express-halalra-gazolt-egy-embert-kelenfoldon.htmlA Keszthelyre tartó Balaton Expressz vasárnap kora este Kelenföldön halálra gázolt egy embert. News--Kiderült: 72 ezer diák került be a felsőoktatásbahttp://www.life.hu/news/20150724-mintegy-72-ezer-diak-kerult-be-a-felsooktatasba.htmlA felsőoktatásba jelentkező 105 ezer diák közül mintegy 72 ezret vettek fel, ami lényegében megegyezik a tavalyi arányokkal - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.