5 dolog, amitől te lehetsz az idei Sziget tökéletes BuddyGuide-ja

Buddy felvétel bábu kalauz Sziget2015 élő közvetítés BuddyGuide casting jelentkezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Összeszedtük azokat a tulajdonságokat, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy te legyél a Sziget-fesztivál legkülönlegesebb látgatója, aki élőben közvetíti a történéseket!

A beépített kamerával és mikrofonnal felszerelt, 4G-vel működő interaktív Buddy-k és az őket mozgató önkéntes BuddyGuide-ok segítségével azok is részt vehetnek a fesztiválkalandokban, akik fizikailag nem tudnak ott lenni. A www.festivalbuddy.hu oldalon bárki beléphet a buddyba, és irányíthatja a kis nyakbakapható figura életét 17 és 20 óra között a Szigeten, a BuddyGuide segítségével.

Összeszedtük azt az öt tulajdonságot, amivel tuti nyerő vagy a BuddyGuide castingon:

1. Vicces vagy, nagydumás és belevaló. Bárkit gond nélkül leszólítasz a remek kommunikációs képességednek köszönhetően.

2. Magasságoddal kitűnsz a tömegből. Feltűnő jelenség vagy, és ha egy bábut ültetnek a nyakadba, te lehetsz a Sziget égig érő látogatója, akinek láttán mindenki felkapja a fejét.

3. Ismered a Sziget minden zegzugát. Régi motoros vagy, ha a fesztiválról van szó és tudod, hova érdemes ellátogatni, ahol adott órában a legtöbb szigetlakóval találkozhatsz.

4. A fejeden egy bábuval is jól festesz, olyan vagy, akire a csajok és a pasik is buknak. Mindenkire hatással vagy, hiszen különleges egyéniséggel rendelkezel.

5. Kitartó és fitt a szervezeted. Egy bábuval a nyakadon sem fáradsz el és lelkesen járod a Sziget helyszíneit.

Legyél TE a Life.hu Buddy Guide-ja!

Vicces vagy, laza és nem állnak távol tőled a jó poénok? Szívesen buliznál ingyen a Szigeten? Legyél BuddyGuide-ITT még hétfő éjfélig jelentkezhetsz! Ha pedig a Life.hu BuddyGuide-ja lennél - akit augusztus 15-én szombaton délután 17–21 óra között kísér majd a Life.hu riportere, a poénokból pedig videó is készül majd -, akkor jelentkezz fényképpel és néhány sorral, miért lennél Te a tökéletes erre a szerepre. Az e-mailt küldd el augusztus 6. éjfélig az info@life.hu-ra! A levél tárgya ez legyen: Life BuddyGuide. Ha Te leszel a szerencsés, augusztus 15-én este már ott bulizhatsz kedvenc koncertjeiden, mert a BuddyGuide este 9 után már nincs szolgálatban...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.