Kucsera Gábor a kokainbotrányról: "A legrosszabb utat választottam"

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd -
dopping kokain Kucsera Gábor kokainfogyasztás botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tegnap robbant a hír, mely szerint a kétszeres világbajnok kajakozó, Kucsera Gábor is kokainozott. A sportoló, akiknek a botrány karrierje végét jelentheti,  most megszólalt az ügyben. 

Ahogyan arról tegnap a Life.hu is beszámolt, a kétszeres világbajnok kajakozót egy szúrópróbaszerű vizsgálatnak vetették alá, mely során kimutatták, hogy kokaint fogyasztott. A sportoló a Blikknek úgy nyilatkozott, mivel évek óta nem ért el jelentős eredményeket, hatalmas nyomás nehezedett rá, amit képtelen volt elviselni.

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

"Évek óta nem értem el jelentős eredményt sportolóként, ha nem tudtam volna nyerni a szolnoki második válogatón, minden bizonnyal az is versenyzői karrierem végét jelentette volna. A pályafutásom szempontjából tehát rendkívül fontos volt a jó szereplés, és ezt a terhet képtelen voltam elviselni. Lazítani akartam, és a legrosszabb utat választottam. Tisztában vagyok azzal, hogy mekkora károkat okoztam a kajak-kenu sportágnak, egy életen át szégyellni fogom magam. Megbántottam a családomat is, tőlük is elnézést kérek" - mondta Kucsera Gábor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.