Trendi nyári nyereményözön a Sziget Fesztiválon - Használd a cashtaget!

Forrás: Telekom -
cashtag nyeremény fesztivál ajándék Sziget2015
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Íme, egy újabb ok, amiért idén érdemes kilátogatnod a Szigetre. Hallottál már a cashtagről? Most megtudhatsz róla minél többet!

Itt az alkalom, hogy megszerezd a fesztivál legfontosabb kellékeit – csupán annyit kell tenned, hogy készíts sok partiéletérzést sugalló fotót, és tedd fel a képmegosztó oldaladra.

Forrás: Telekom

A Telekom Cashtag Háza várja a Sziget Fesztiválon készült fotóidat az #egyuttmegjobb-ra. A játék lényege: minél több feelingfotót küldesz, annál több pontot gyűjtesz, amelyeket trendi nyereményekre válthatsz be, például hajgumi, strandlabda, papucs, törülköző, füldugó, párna.

Ezek a tárgyak sokszor jól jöhetnek majd a Szigeten; ha például elhagynád a hajgumid, játszani szeretnél egy standröpit a pajtásaiddal, elszakad a papucsod, vagy éppen a legnagyobb zaj közepén szeretnél elaludni.

Forrás: Telekom

Az Instagram-játék menete a következő:

1. Sok-sok fotót kiteszel az Instagram-oldaladra.

2. Mindegyikhez odateszed a #telekomcashtag hashtaget.

3. Pontokat gyűjtesz.

4. A pontokat beváltod ajándékokra.

Hajrá!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.