Nem jutsz ki idén a Szigetre? Kövesd otthonról az eseményeket!

Forrás: Thinkstock -
fesztivál koncert Sziget2015 szórakozás streaming
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem jutsz el idén a Hajógyári szigetre, de szívesen megnéznéd kedvenc zenekaraid fellépését? Tiéd a pálya: idén élőben is követheted az eseményeket! 

Hétfőtől nemcsak a Szigeten, de otthonról is nyomon követheted az év legnagyobb hazai zenei fesztiváljának eseményeit! Hogy hogyan? Az online streaming segítségével!

Forrás: Thinkstock

A Telekom és a Sziget honlapján bármikor rácsatlakozhatsz a programokra, és hallgathatod kedvenc együtteseidet a YouTube-on keresztül.

A délutáni és az esti koncerteket élőben követheted, a közvetítés ugyanis a héten minden nap délután 4 kor kezdődik, és este 11-ig tart. De reggel 6 és délután 1 között sem kell unatkoznod: ha lemaradtál az előző napi koncertekről, ebben az időben pótolhatod! Sőt, az origón is követheted az eseményeket, errőlITT találsz infókat!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.