Tragédia: meghalt egy sátrazó a Szigeten

mentő halál Sziget Fesztivál faág sátor fiatal Sziget2015 tragédia meghalt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírek szerint egy több száz kilós faág esett egy sátorra, amelyben egy fiatal tartózkodott.

Gerendai Károly, a fesztivál főszervezője az Origónak elmondta: tiltott helyen, a sziget gáton túli részén sátrazott az a fiatal, akinek sátorjára az éjszakai esőzések miatt egy több száz kilós faág zuhant hétfő délelőtt.

A fesztivál orvoscsoportja azonnal a helyszínre érkezett és megkezdte az újraélesztést, de már nem tudtak segíteni a súlyosan sérült német fiatalemberen. A baleset egy figyelmeztető táblákkal tiltott, kempingezésre nem alkalmas, a fesztivál területén kívüli, elzárt, de alapvetően is nehezen megközelíthető helyen, az ártéren történt.

Azonnal vágd le a szigetes karszalagod! Fertőzöttebb, mint a romlott kajahttp://www.life.hu/drlife/20150713-fertozes-karszalag-fesztival-bakteriumok-buli.htmlA fesztiválokon kapott karszalagokat ajánlott a buli után levenni, hiszen komoly egészségromboló hatásai lehetnek. Szakemberek olyan belépőszalagokat vizsgáltak meg, amelyeket két éve hordtak viselőik. A vizsgálat végeredménye még a hozzáértőket is meglepte!Dr. LifeFotó: Zsigmond László/Life.huMegmutatjuk a Sziget Fesztivál legmegdöbbentőbb fotóithttp://www.life.hu/kult/20150814-a-sziget-fesztival-legmegdobbentobb-legextremebb-fotoit-gyujtottuk-ossze-a-telekom-cashtag-haz.htmlA Telekom Cashtag Házába megérkeztek a fesztiválozók fotói, mi pedig kiválasztottuk nektek a kedvenceinket, amelyek között ott lapul a Sziget vérfarkasa és a kifacsarodott fejjel táncoló lány is.KultOrigoKedves Ferenc a Szigeten balhézott - nekiesett a fotósoknakhttp://www.life.hu/sztarok/20150817-kedves-ferenc-zimany-linda-uj-baratja-a-milliardos-balhet-csapott-a-szigeten.htmlKedves Ferenc kikelt magából. A Blikk szerint minősíthetetlen hangon beszélt a lap fotósaival, akik néhány felvételt szerettek volna készíteni az üzletemberről Zimány Lindával az oldalán. TV + SztárokOrigoEnnyit spórolsz, ha otthonról fesztiválozol!http://www.life.hu/kult/20150811-sok-penzt-megsporolhatsz-ha-fesztivalozas-helyett-otthon-maradsz-es-pihensz-egy-napot-vagy-akar-egy.htmlA héten indult az év legnagyobb bulija, a Sziget Fesztivál - most megtudhatod, mennyit takaríthatsz meg, ha a dübörgő zene helyett a kanapédat választod.KultThinkstockHujber Ferenc szándékosan nem ment ki a Szigetrehttp://www.life.hu/sztarok/20150817-hujber-ferenc-szinesz-szandekosan-nem-ment-ki-a-sziget-fesztivalra-paradezni.htmlNem ez az első eset, hogy a színész szóvá teszi, hogy direkt nem viselkedik celebként. Legutóbb luxusnyaralásaikról posztoló kollégáit méltatta, most pedig a Szigettől határolódott el.TV + Sztárok--Megtaláltuk a Sziget Fesztivál legkedveltebb ételét http://www.life.hu/kult/20150811-sziget-gasztro-korkep-most-megtudhatod-milyen-eteleket-erdemes-fogyasztani-a-fesztivalon-es-mennyibe.htmlAz idei Sziget Fesztiválon a jó zene mellett a kánikula és a forróság az úr. A nagy melegben a szigetlakók villámgyorsan megtalálták, mivel tudják egyszerre a szomjukat és az éhségüket is csillapítani. Hosszú sorokban vároakznak, hogy hozzájussanak a hűsítő csemegéhez!KultFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.