Luxuskörülmények között utazgat a 19 éves hercegnő

Forrás: Instagram/Olympia Greece -
fotó luxus utazás nyaralás Instagram Olympia görög hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Maria-Olympia görög hercegnő egyetlen nyár alatt bejárta Skóciát, ahonnan Görögország, majd a meseszép Bahamák felé vette az irányt. 

Lehet, hogy palota már nem jutott Maria-Olympia görög hercegnőnek lakhelyül, ám cserébe rengeteg csodaszép helyre utazhat szerte a világban - és még csak 19 éves.

Forrás: Instagram/Olympia Greece

A görög hercegnő, aki New Yorkban született, és jelenleg Londonban él a családjával, Instagram-oldala tanúsága szerint Skóciában kezdte a nyári pihenőjét, majd júliusban már a görögországi Míkonoszban pózolt lelkesen fürdőruháiban, és ünnepelte meg 19. születésnapját.

Forrás: Instagram/Olympia Greece

Olympia, aki címe és származása ellenére nem beszél görögül, ezen a héten már a Bahamákon pihente ki az elmúlt időszak fáradalmait a családjával és néhány közeli barátjával. Persze hercegnőhöz illően nincs szó olcsó hostelekről és jutányos áron kifogott hotelekről: Instagram-oldala tanúsága szerint csupa luxuskategóriájú szálláshelyen élvezi a nyaralásait. Lehet irigykedni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.