Nyolcéves kislány tűnt el az autópályán

Forrás: Police.hu -
autópálya kislány eltűnt kislány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Angolul értő és beszélő, de román állampolgárságú, nyolc éves kislányt keresnek a rendőrök - írja a Police.hu.

Az M7-es autópálya egész magyar részén, illetve az M5-ös autópálya Pest megyei szakaszán keres a rendőrség egy román kislányt. Eltűnését családja jelentette szombaton reggel. Letenye felé utaztak, közben megálltak több pihenőhelyen is. Utazás közben tűnt fel nekik, hogy a kislány, Cureceanu Maria Alessia valamelyik pihenőnél maradhatott, mert nincs az autóban.

Forrás: Police.hu

A gyermek román állampolgár, angolul ért és beszél, eltűnésekor nem viselt szemüveget. A rendőrség kéri, akinek bármilyen információja van az eltűnt kislánnyal kapcsolatban, haladéktalanul hívja a 112-es segélyhívó számot, vagy értesítse a Zala Megyei Rendőr-főkapitányságot a 06-92/311-510-es telefonszámon.

Magyarok is retteghetnek, hogy kiderül a félrelépésükhttp://www.life.hu/news/20150822-magyarok-is-retteghetnek-hogy-kiderul-a-felrelepesuk-az-ashley-madison-oldalon.htmlEgy hacker támadásnak köszönhetően nyilvánosságra kerültek az egyik legnagyobb házasságtörésre szakosodott társkereső oldal, az Ashley Madison tagjainak adatai. Már térképen is látható, melyik magyar városokból léptek félre a legtöbben.NewsThinkstockSzáz tűzoltó biztosítja a tűzijátékot - Kialakították a menekülési útvonalakat ishttp://www.life.hu/news/20150819-szaz-tuzolto-biztositja-a-tuzijatekot-1.htmlSzáz tűzoltó biztosítja az augusztus 20-iki tűzijátékot Budapesten, és a hivatásos tűzoltó-parancsnokságokon készenlétben lévők létszámát is megemelik.News--A repülők folyosóján kakilnak a kínai gyerekekhttp://www.life.hu/news/20150818-a-repulok-folyosojan-kakilnak-a-kinai-gyerekek.htmlSzombaton egy kínai belföldi járaton rossz illatra panaszkodtak az utasok. Kiderült, egy kisfiú az utastérben könnyített magán, és nem ez volt az első hasonló eset. NewsThinkstockVámpírfogú macska a nap legcukibbjahttp://www.life.hu/news/20150818-loki-a-vampirfogu-macska.htmlLokinak, a macskának nagyon különleges, de kissé bizarr fogai vannak. News--Micsoda baklövés! Hosszú Katinkát nem akarták beengedni az uszodábahttp://www.life.hu/news/20150807-hosszu-katinkat-nem-akartak-beengedni-az-uszodaba.htmlHosszú Katinka a vizes világbajnokságon 200 méter háton a legjobb időeredménnyel biztosította helyét. Ugyanakkor nem volt egyszerű vízbe ugrania.NewsMTITragédia az Ozora Fesztiválon! A tánctéren halt meg egy férfihttp://www.life.hu/news/20150806-a-tancteren-halt-meg-egy-ferfi-az-ozora-fesztivalon.htmlEgy 46 év körüli férfi rosszul lett a tánctéren: összeesett és meghalt.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.