Elképesztő hasonlóság: Péter Szabó Szilvia úgy néz ki, mint Nádai Anikó

ikertorony Péter Szabó Szilvia Nádai Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A NOX egykori énekesnője egyre szexibb képeket oszt meg Facebook oldalán. Ezen kívül még valami feltűnt Szilvi legutóbbi fotójával kapcsolatban. 

Az énekesnő első ránézésre szinte teljesen ugyanúgy néz ki legutóbbi szelfijén, mint a szintén csodaszép Nádai Anikó. Néhány rajongónak is feltűnt a hasonlóság, de leginkább azt jegyezték meg, Szilvi mennyire ragyog. Ebben teljesen igazuk van.

Íme, az elbűvölő fotó!

Forrás: Facebook/ Péter Szabó Szilvia

Újabb időkapszula került elő, benne egy 120 éves whiskyvelhttp://www.life.hu/news/20150826-120-eves-whiskyt-es-mellette-egy-ujsagot-talaltak-egy-idokapszulaban-egy-hid-felujitasa-kozben.htmlA fémdobozba rejtett ital mellett egy 1800-as évekbeli újságot is találtak Skóciában egy híd felújítási munkálatai közben.NewsOrigoVisszatér a kánikula: Csapadék sehol sem valószínűhttp://www.life.hu/news/20150826-az-idojaras-elorejelzes-szerint-visszater-a-kanikula.htmlHála a Kárpát-medence felett kiépülő anticiklonnak, egyre szárazabb és melegebb levegő érkezik hazánkba, így csütörtökön már újra 30 fok köré kúszhat a hőmérő higanyszála.News--Bravúros műtét! Visszavarrták a fiú lábát, akit elgázolt a villamoshttp://www.life.hu/news/20150826-visszavarrtak-a-fiu-labat-akit-elgazolt-a-61es-villamos-budapesten.htmlElképesztő teljesítményt nyújtottak azok az orvosok, akik több órás műtéttel visszavarrták annak a 17 éves fiúnak a lábát, akit vasárnap éjjel gázolt el a 61-es villamos.News--Te mit csinálnál máshogy, ha újraélhetnéd a fiatalságodat?http://www.life.hu/news/20150825-ezt-csinalnak-mashogy-az-idosek-ha-ujra-fiatalok-lehetnenek.htmlNem meglepő, hogy a mai felgyorsult világban a nők sokszor nem találják a helyüket. Egy újabb felmérés szerint 5-ből 4 nő érzi, hogy túl nagy rajta a nyomás, és a nők 80%-a nem boldog.NewsThinkstockTömegek osztják a menekült családról készült képet - Felrobbant az internet!http://www.life.hu/news/20150825-onallo-eletre-kelt-a-menekult-csaladrol-keszult-foto-az-interneten.htmlElképesztően megható, és igen elgondolkodtató kép járta be a világsajtót az elmúlt napokban, amit a The New York Times-nak dolgozó fotóriporter készített egy menekült családról.News--Visszatérnek az országos bajnokságra a kokainozó kajakosokhttp://www.life.hu/news/20150825-visszaternek-az-orszagos-bajnoksagra-a-kokainozo-kajakosok.htmlA vasárnap befejeződött milánói világbajnokság után szerdától már az országos bajnokságon lapátolnak a legjobb hazai kajakosok és kenusok. A szolnoki viadalon visszatér a drogügye miatt eltiltott két kajakos, Dombvári Bence és Csipes Tamara.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.