Így lesz forró csók a forró kávéból: Zseniális találmány!

Forrás: Designtaxi -
csók szerelem kávé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs is jobb reggel, mint egy jó kávé, és persze egy csók az ember szíve választottjától. Nincs szíved választottja? Az sem gond, a csücsörítő papírcsésze majd segít.

Egy koreai tervező, Jang Woo-Seok zseniális ötlete volt a papírpohár tető szájjal. Így a reggeli cappuccinód rádcsücsöríthet, ajkak közül fogyaszthatod az életmentő italt.

Forrás: Designtaxi

Ráadásul a tervező arra is gondolt, hogy fehér és fekete színben is el lehessen érni a fedőket. Reméljük, hamarosan lesz külön női, férfi, vékony szájú, vastag szájú, akár piercinges ajkú reggeli csókpartner is.

Forrás: Designtaxi

Tragédia! Öngyilkos lett egy 12 éves kislányhttp://www.life.hu/news/20150827-egy-12-eves-kislany-ongyilkos-lett-mert-nem-birta-feldolgozni-mellrakban-elhunyt-edesanyja-halalat.htmlA nyomozás eddigi eredményei szerint a 12 éves Isabel Ann Richardson a pszichológusi segítség ellenére sem tudta feldolgozni édesanyja halálát, aki 4 évvel ezelőtt hunyt el mellrákban.NewsThinkstockEltűnt két tizenéves gyerekhttp://www.life.hu/news/20150827-eltunt-egy-13-eves-fiu-es-egy-13-eves-lany-keresi-oket-a-rendorseg.htmlEgy 13 éves fiút és egy 13 éves lányt keres a Tatabányai és a Keszthelyi Rendőrkapitányság.News--Egyházi iskolában szexelt 17 éves diákjával a tanárnőhttp://www.life.hu/news/20150827-egyhazi-iskolaban-szexelt-17-eves-diakjaval-a-tanarno.htmlA 17 éves fiú anyja bukkant rá a tanárnőtől kapott furcsa üzenetekre gyereke telefonjában. Kiderült, szexuális kapcsolat van köztük.NewsOrigoTragédia! Elhunyt egy versenyző a budapesti Ironman utánhttp://www.life.hu/news/20150827-elhunyt-egy-versenyzo-a-budapesti-ironman-utan.htmlElhunyt a budapesti Ironman 70.3 verseny egyik résztvevője az eseményt követően. News--Autóbalesetet szenvedett a népszerű útifilmeshttp://www.life.hu/news/20150827-levison-wood-utifilmes-autobalesetet-szenvedett-a-himalajanal.htmlForgatás közben szenvedett balesetet Levison Wood: a Két lábon a Nílus mentén sorozat készítője a Himalájánál sodródott el autójával az útról.News--Robbanás történt a gyömrői úti gyógyszergyárbanhttp://www.life.hu/news/20150827-robbanas-tortent-a-gyomroi-uti-richter-gyogyszergyarban.htmlRobbanás történt Budapesten Kőbányán a Gyömrői úton lévő Richter Gyógyszergyárban – tudta meg az Origo.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.