Kiderült: egy kábel mentette meg Szacsvay László feleségének életét

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
baleset Szacsvay László kórház Nemzet Színésze
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mai napig tisztázatlan, miként zuhant ki az ablakon szombaton Szacsvay László felesége. Úgy tudni, az asszony egy kábelnek köszönhetően élte túl a 15 méteres zuhanást. 

A körülményekhez képest jól van, szeretteivel kommunikál, és a zúzódásokon, töréseken kívül nem szenvedett komolyabb sérüléseket Szacsvay László felesége – tudta meg a Blikk. Úgy tudják, az asszony azért élte túl a hatalmas zuhanást, mert ráesett egy, a házból kihúzott vezetékre, ami jelentősen tompította az esés erejét, ráadásul egyfajta biztosító kötélként funkcionált.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

A napilap arról értesült, hogy az asszony vérnyomása, keringése kifogástalan, nem sérült a veséje sem, és magánál van. „Igen apró jelekkel, de tud kommunikálni, ami ilyen traumát követően­ nagyon jó jelnek mondható. Az idegrendszere nem sérült, szerencsére a gerince sem, de sajnos nagyon sok törést szenvedett. Szinte hihetetlen, hogyan lehetett megúszni egy ilyen, 15 méteres magasságból való zuhanást. Biztos, hogy az égiek vele voltak. Már csak az a kérdés, hogy fogja viselni a sok műtétet, ami a törések ­miatt még rá vár” – mesélte egy kórházi dolgozó ismerőse, mint ahogyan azt is, hogy Szacsvay el sem mozdul a felesége ágya mellől, ám továbbra sem kíván megszólalni. „Köszönöm az érdeklődést, de nem szeretnék nyilatkozni” – mondta röviden a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.