Dráma a Maradj talpon! forgatásán: Meghalt egy néző Gundel Takács műsorában

MTVA -
halál Maradj talpon! (vetélkedő) Gundel Takács Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sem az ügyeletes orvos, sem a helyszínre érkező mentőhelikopter személyzete nem tudta megmenteni a Maradj talpon! nézőjét.

Kedden a Maradj talpon! című műsor második felvétele előtt, a szünet alatt az egyik néző a műsor forgatásán jelenlévő ügyeletes orvos segítségét kérte, rosszullétre hivatkozva. Az ügyeletes orvos azonnal mentőt hívott, akik rövid időn belül kiérkeztek a helyszínre.

MTVA

A néző elveszítette az eszméletét, megkezdték az újraélesztését, közben mentőhelikoptert is riasztottak. Az azonnali orvosi beavatkozás ellenére sajnálatosan nem sikerült az újraélesztés, a beteg életét vesztette.

A tragédia mélyen megrázta a helyszínen dolgozó kollégáinkat, a forgatást azonnal leállították - tudatta az MTI-vel az MTVA.

Holtan találták az eltűnt békéscsabai fiúthttp://www.life.hu/news/20150922-a-20-eves-bekescsabai-sz-martont-2-hettel-eltunese-utan-holtan-talaltak-meg.html2 héttel eltűnése után megtalálták Sz. Márton holttestét. Az egyetemista fiú az eddigi hírek szerint valószínűleg Pécsre indult Budapestről, halálának oka egyelőre nem ismert. News--Tizenegy éves kislányt molesztált egy fiú Nagyrévenhttp://www.life.hu/news/20150922-birosag-elott-a-tizenegy-eves-kislanyt-molesztalo-kamaszfiu.htmlTestvére előtt fogdosta a kislányt az a kamasz, aki most áll bíróság elé Szegeden. News--Kibelezte barátnőjét, mert volt barátja nevét kiáltotta szex közbenhttp://www.life.hu/news/20150922-kibelezte-baratnojet-mert-volt-baratja-nevet-kialtotta-szex-kozben.htmlA brutális gyilkosságot elkövető Fidel Lopez elismerte, hogy részegen kezdett szexelni barátnőjével, majd miután kétszer is volt barátja nevét kiabálta a lány, egyszerűen kibelezte őt. News--Viharos napok jönnek a héten - Készülj fel!http://www.life.hu/news/20150922-az-idojaras-elorejelzes-szerint-csutortoktol-erkeznek-a-viharok.htmlÉrdemes kihasználni a szerdáig tartó jó időt, mert csütörtöktől már jóval több záporban és zivatarban lehet részünk. NewsThinkstockPartot ért a két 8 hónapos szír ikergyermek - Szívszorító képekhttp://www.life.hu/news/20150922-ket-8-honapos-szir-ikergyerek-elertek-a-gorog-leszbosz-szigetenek-partjat-az-egei-tengeren-at.htmlSzerencsésen megérkeztek szüleikkel a görög Leszbosz szigetére a Szíriából menekült ikercsecsemők. News--Megható videó! Így búcsúzik feleségétől a 92 éves férjhttp://www.life.hu/news/20150921-kedvenc-dalukkal-bucsuzik-felesegetol-a-92-eves-ferfi.html73 évvel ezelőtt kötötte össze az életét az a házaspár, akikről egy igazán szívhez szóló felvétel került fel a világhálóra. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.