Ilyen még nem volt! Titokban börtönbe látogatott Katalin hercegné

Forrás: AFP/Stefan Wermuth -
alkoholfüggőség fegyház rehabilitációs központ Katalin hercegnő beszélgetés látogatás Surrey börtön bűncselekmény rab Katalin hercegné drogfüggőség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vilmos herceg hitvese egy női fegyházba érkezett a minap, ahol alkohol- és kábítószerfüggő foglyokkal találkozott.

Alkalomhoz illő öltözékben és újdonsült frufrus frizurájával tett tikos látogatást Katalin hercegné a surrey-i H.M. Prison női börtönben. A képekért kattints ide!

Forrás: AFP/Stefan Wermuth

Az esemény már csak azért is különleges volt, mert Katalin előtte még soha nem lépte át egyetlen börtön küszöbét sem. Katalin a fegyház rehabilitációs központjában is megjelent, ahol alkohol- és drogfüggő rabokkal beszélgetett arról, szenvedélybetegségük milyen szerepet játszott az általuk elkövetett bűncselekményben.

Katalin, a stílushercegnő

Katalin hercegnő stílusát imádjuk, de az igazság az, hogy csak azóta követjük figyelemmel, amióta eljegyezte őt Vilmos herceg. Pedig 2010. november 16. előtt is volt élete a Middleton lánynak. A Life.hu itt nézett utána, hogyan is lett egy középszerűnél is rosszabbul öltözködő angol polgárlányból Anglia legstílusosabb asszonya.


Királyék a köbön - újra együtt a három testvérhttp://www.life.hu/csalad/20150920-kiraly-viktor-linda-es-benjamin-aranyos-szelfit-lottek.htmlAranyos szelfit lőtt Király Linda, Viktor és Benjamin.CsaládOrigoJaj, ne! Katalin hercegnő nem engedi, hogy a kislánya cuki ruhákat hordjonhttp://www.life.hu/trend/20150924-katalin-hercegno-nem-engedi-hogy-kislanya-charlotte-hercegno-cuki-ruhakat-hordjon.htmlImádjuk a kis György herceg szettjeit, Katalin hercegnő pompás ruháit, és Vilmos herceg elegáns öltönyeit. Alig várjuk, hogy Charlotte hercegnőt is tündéri ruhácskákba öltöztesse a stílusikon Katalin, erre azonban még nem mostanában fog sor kerülni. TrendAFPKatalin hercegnének ismét sikerült magára haragítania Erzsébet királynőthttp://www.life.hu/news/20150910-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-tul-sok-penzt-koltenek-emiatt-duhos-erzsebet-kiralyno.htmlSajnos ezúttal egyet kell értenünk a brit uralkodónővel, aki szerint Katalin csak úgy szórja a brit királyi család pénzét.News--Szakított barátnőjével Katalin hercegné öccse, James Middletonhttp://www.life.hu/intim/20150924-james-middleton-katalin-hercegne-occse-szakitott-baratnojevel-es-ujra-szingli.htmlVéget ért a szerelem a hercegné 28 éves öccse és barátnője, Donna Air között. Intim--Szezonális ételek, grillcsirke és sok-sok vaj – Vajon mi kerül Erzsébet királynő asztalára?http://www.life.hu/ez-zsir/20150910-erzsebet-kiralyno-miket-eszik.htmlDarren McGrady több évtizede áll a brit királyi család szolgálatában, mint szakács – rajta kívül valószínűleg senki más nem ismeri olyan jól Erzsébet királynő legkedveltebb étkeit.Ez Zsír!--Hoppá! Kiderült, hogy Károly herceg Katalin libidófelelősehttp://www.life.hu/news/20150915-karoly-herceg-nem-akarja-hogy-katalin-dianahoz-hasonloan-felrelephessen.htmlAz persze magától értetődik, hogy a brit királyi családra a legrátermettebb, szakképzett testőrök kell, hogy vigyázanak: a maximális biztonság esetükben mindennél fontosabb. Lapinformációk szerint azonban Katalinnal kapcsolatban kicsit más a helyzet...NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.