étterem menü szakács Budapest nyitás Jamie Oliver
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jövő tavasszal nyitja meg első közép-európai éttermét a "pucér" szakács, Jamie Oliver. A Budai Várban nyíló hely néhány lépésre lesz a Mátyás templomtól. 

A hatalmas népszerűségnek örvendő séf már alig várja, hogy hazánkban is elkápráztassa a rajongókat. A Jamie Oliver és olasz mentora, Gennaro Contaldo séf együttműködésével létrejött, az olasz konyhát népszerűsítő Jamie’s Italian étteremláncnak már nagy nemzetközi rajongótábora van. Sokan a minőségi, és egyedi ízvilág miatt kedveleik annyira a szakács által megálmodott menüket. A frissen készített tészták mellett látványkonyha, és terasz is épül majd. A tervek szerint a régió legjobb alapanyagaiból készülnek majd a fogások, és már most megkezdődött a termelők felkutatása. - írja az Origo.

Forrás: TV Paprika

"Éttermet nyitni Budapesten nagyon inspiráló. A Budai Várnál elképzelni sem tudok szebb helyszínt. Egy szuper helyi partnerrel dolgozunk, akivel már most elkezdtük a beszállítók, termelők és munkatársak keresését. Alig várom, hogy tavasz legyen és kinyissuk a kapukat!" - mondta a sztárszakács.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.