Bréking: Nincs már életveszélyben a bordélyházban rosszul lett sportoló, Lamar Odom

Forrás: AFP/Joe Robbins -
Lamar Odom kóma Khloe Kardashian életveszély
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kosárlabdázó már nincs kómában, állítólag már meg is szólalt!

Úgy tűnik Lamar Odomnak őrangyala van! A hét elején a bordélyházban összeesett sportoló állapota stabilizálódott, a jelek szerint a vele tartó barátja, Kobe Bryant is felépülhet. Lamar pénteken állítólag kinyitotta a szemét, amikor Khloe Kardashian meglátogatta és egyes források szerint még köszönt is neki - írja az Eonline.com.

Forrás: AFP/Joe Robbins

Khloe Kardashian exférje, négy napig folyamatosan alkoholt ivott, és a hírek szerint közben 10 szem növényi viagrát is beszedett, de még kokaint is fogyaszthatott.

Gépek tartják életben a bordélyházban összeesett kosárlabdázót, Lamar Odomothttp://www.life.hu/drlife/20151015-lamar-odom-kosarlabdazot-gepet-tartjak-eletben.htmlAhogy a Life.hu is beszámolt róla, a Los Angeles Lakers egykori játékosa, Lamar Odom egy bordélyházban vesztette eszméletét. Dr. LifeOrigoKómába került az NBA-sztár, Lamar Odom! Egy bordélyban találtak rá eszméletlenül!http://www.life.hu/drlife/20151014-lamar-odom-a-los-angele-lakers-jatekosa-khloe-kardashian-exferje-komaban-van.htmlKhloé Kardashian ex-férje, a Los Angeles Lakers játékosa a nevadai Love Ranchen dőzsölt négy napig: italozott és növényi viagrát szedett. Dr. LifeOrigoKhloe Kardashian szájra puszit adott North Westnekhttp://www.life.hu/csalad/20150927-khloe-kardashian-szajra-puszit-adott-north-westnek.htmlKhloe Kardashian olyan családi fotót töltött fel az Instagramra, amelyen sokan felháborodtak.Család--Öltözz úgy, mint egy sztár: Khloe Kardashianhttp://www.life.hu/trend/20130319-feketefeher-sarga-farmer-khloe-kardashian-tokeletesen-otvozi-a-tavaszi-trendeket.htmlA Life.hu új sorozatában megmutatjuk nektek, hogyan öltözhettek úgy, mint az igazi hírességek, és hol szerezhetitek be a hasonló ruhadarabokat itthon, kedvező áron.TrendKim és Khloe Kardashian végighallgatták, hogyan szexel az anyjuk http://www.life.hu/intim/20150729-kim-es-khloe-kardashian-vegighallgattak-hogyan-szexel-az-anyjuk.htmlMicsoda család…Erre már nekünk sincsenek szavaink: szex, gyerekek, házi pornó. Köszönjük, Kardashianék!Intim--Elképesztő! Élő adásban szülne Kim Kardashianhttp://www.life.hu/csalad/20151016-kim-kardashian-elo-adasban-szeretne-szulni.htmlKim Kardashian semmitől sem riad vissza, hogy egy kis hírverést kapjon: állítólag most azt találta ki, hogy élő adásban szeretné világra hozni második gyermekét. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.